Beth Twitty vanavond te gast bij Robert Jensen

Beth Twitty, de moeder van de op 30 mei 2005 op Aruba verdwenen Natalee Holloway, neemt vanavond om half elf plaats op de bank van talkshowhost Robert Jensen. “Voor het eerst na de spraakmakende uitzending van Peter R. de Vries geeft ze op de Nederlandse televisie haar reactie op de bekentenis- sen van Joran van der Sloot“, aldus een zegsvrouw van RTL 5. Beth Twitty vertelt onder meer over de schadeclaim die ze in gaat dienen bij Van der Sloot wegens emotionele schade.

Beth Twitty, die al eerder bij Robert Jensen te gast was, vertelt vanavond over haar ervaringen na de spraakmakende uitzending van Peter R. de Vries. “Aan Jensen vertelt ze verder over de schadeclaim die ze in gaat dienen bij Joran van der Sloot wegens de emotionele schade die ze heeft geleden. Wat is er allemaal gebeurd na de mediagekte die losbarstte. Gaat Beth door met de zoektocht naar haar dochter?

Aan Jensen vertelt ze verder over de schadeclaim die ze in gaat dienen bij Joran van der Sloot wegens de emotionele schade die ze heeft geleden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen