Laatste uitzending 4 in het Land op 29 februari

RTL 4 zendt op vrijdag 29 februari voor het laatst de nieuwsrubriek 4 in het Land uit. Volgens programmadirecteur Erland Galjaard trekt de rubriek te weinig kijkers. “Ondanks de tijd en energie die lange tijd in ‘4 in het Land’ is gestoken, is het helaas niet gelukt het programma zelfstandig voldoende kijkers te laten trekken.” Vanaf maandag 3 maart zendt RTL 4 op werkdagen om 22.30 uur pro- gramma’s uit die aansluiten bij de sfeer van uitzendingen die eerder op die avond te zien waren.

Op maandag is dat Van Amstelveen tot Afrika, op dinsdag Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken, op woensdag Brothers & Sisters, op donderdag Supernanny en op vrijdag Grijpstra & De Gier. Erland Galjaard: “Met het doorprogrammeren in de sfeer van de avond denken we de kijker beter te bedienen en beter vast te houden.

Erland Galjaard is de redactie van 4 in ’t land desondanks erg dankbaar voor het werk dat zij geleverd heeft. “Er is sinds de start op 5 september 2005 keihard gewerkt door de ploeg van ‘4 in het Land’. Daar ben ik ze zeer dankbaar voor.

Voor de medewerkers van 4 in het Land wordt gekeken naar ander werk binnen RTL, maar volgens hoofdredacteur van RTL Nieuws Harm Taselaar zal dit voor “lang niet voor iedereen een haalbare optie zijn“.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen