Harm Edens presenteert spelshow Knowing Me Knowing You

Harm Edens presenteert vanaf maart acht weken lang de nieuwe spelshow Knowing Me Knowing You op Nederland 3. Dat meldt de NCRV vandaag. In deze prime time spelshow wordt een groep van vier bekende collega’s getest op hun kennis van elkaars persoonlijke en professionele leven. “De vragen worden ondersteund door foto’s, geluidsfragmen- ten en vooral door voorwerpen en mensen die in de studio aanwezig zijn“, legt de woordvoerder van de omroep nieuwe programma uit.

In een zogenaamde doe-ronde moet geraden worden hoe de bekende collega zich in een bepaalde setting zal gedragen. Het gaat om verschillende groepen mensen. “Collega’s uit de filmwereld, de toneelwereld, politiek, cabaret of voetballerij“, somt de woordvoerder op. “Mensen die al een tijdje met elkaar werken of gewerkt hebben. En elkaar dus inmiddels goed zouden moeten kennen…

De nieuwe spelshow Knowing Me Knowing You met Harm Edens is met ingang van vrijdag 14 maart wekelijks om 20.25 uur te zien op Nederland 3. (Foto: Leendert Jansen)

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen