Frits Sissing gaat radioprogramma presenteren

Frits Sissing gaat vanaf 3 februari AVRO Musical Moods presenteren voor Radio 2. Hij volgt het programma AVRO Wintertijd van Harry de Winter op. Hij gaat een afgeleide van dit programma maken bij de commerciële zender Arrow Classic Rock. Dat meldt de AVRO. Frits Sissing presenteerde al eerder televisie- programma’s op musicalgebied. “Ik ben blij dat de AVRO me de kans geeft om ook radiopresentatie te gaan doen. Ik wil de luisteraars laten genieten van prach- tige musical-songs.

De AVRO doet veel aan kunst en cultuur. “Het nieuwe programma past daar heel goed bij“, zegt programmaleider Koop Geersing. “Bovendien voorziet ‘AVRO Musical Moods’ in een behoefte op Radio 2. Er is nog geen specifiek musicalprogramma.

Frits Sissing presenteerde nog nooit op de radio. De presentator heeft er veel zin in. “Het wordt een programma van herkenning en ontdekking. En dat kan op allerlei manieren. Bekende nummers in bekende uitvoeringen, bekende nummers in verassende uitvoeringen, nummers uit onbekende musicals, songs en artiesten van vroeger en van nu. Een spannende, toegankelijke mix“, vertelt Sissing.

AVRO Musical Moods met Frits Sissing is vanaf februari elke week van zaterdag op zondag van 00.00 tot 01.00 uur te horen op de publieke radiozender Radio 2.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen