Drie Endemol-programma’s op zelfde tijdstip

Endemol concurreert op zondag volop met zichzelf. Liefst drie programma’s van de televisieproducent worden gelijktijdig uitgezonden: We gaan nog niet naar huis op Nederland 1, Baby te huur op Nederland 3 en Eén tegen 100 op RTL 4. “We gaan nog niet naar huis en Baby te huur zullen hard aan het jasje van de 6+’ers trekken“, laat Endemol weten. “De boodschappers ‘20-49’ houden hopelijk vooral Postcode Loterij: Een tegen 100 in de smiezen, dat om 21.30 uur op RTL 4 te volgen is.

De nieuwe onderscheidende comedy We gaan nog niet naar huis beleeft vanavond net als de controversiële productie Baby te huur zijn première bij de Publieke Omroep. Bij RTL 4 is zoals gebruikelijk de ‘kaskraker’ Eén tegen 100 te zien.

We gaan nog niet naar huis heeft op Ned 1 om 21.20 uur een mooie lead-in verdiend“, aldus Endemol. “Het programma volgt De Reünie (2,4 miljoen kijkers) op, begint na Boer Zoekt Vrouw en Mooi! Weer de Leeuw: the day after begint erna.

Baby te huur kwam veelvuldig in het nieuws. “Baby te huur op Ned 3 om 21.20 uur volgt Nick & Simon (565.000 kijkers) op en kwam deze week veelvuldig in de pers.

Zowel We gaan nog niet naar huis als Baby te huur zullen volgens Endemol vooral in de doelgroep 6+ scoren, terwijl Eén tegen 100 juist kijkers zal trekken in de commer- ciële doelgroep 20-49 jaar. “Het wordt in ieder geval een prachtige televisieavond.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen