Irene Moors slaat Carlo Boszhard per ongeluk bewusteloos

Irene Moors heeft Carlo Boszhard per ongeluk bewusteloos geslagen tijdens opnames van de persiflage De Wereld Slaat Door. Irene moest Carlo een mep uitdelen met een gitaar, maar dat ging mis. “In plaats van de zachte schuim- rubber binnenkant van het instrument, sloeg Irene mij met de keiharde houten zijkant op mijn hoofd“, zegt Carlo. “Ik ging vermomd als Ruth Jacott compleet onderuit. De cameralieden, de geluids- mensen, iedereen schijnt volkomen in paniek te zijn geraakt.

Carlo was na de klap van de gitaar even bewusteloos, vertelt hij in De Telegraaf. “Alles werd me zwart voor ogen en ik viel gewoon uit beeld. Toen ik bijkwam, zag ik een snikkende Irene. ’Lieve Carlo, lieve Carlo, het was niet zo bedoeld’, riep ze.

Carlo Boszhard maakt de opname van de persiflage, die zondagavond te zien is in Life and Cooking, wel af. “Ik heb een paar dagen barstende koppijn gehad. Ik ben ook echt niet kwaad op Irene. Ze stuurde me een ontzettend lief sms’je: ‘We lijken wel een echtpaar, we hebben nu alles samen meegemaakt. Ik heb je zelfs geslagen.’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen