Gordon: ‘Deelnemersveld Idols nog nooit zo sterk’

Het deelnemersveld van talentenjacht Idols is volgens jurylid Gordon nog nooit zo sterk geweest als dit jaar. Het wordt volgens de 39-jarige zanger dan ook een moeilijke klus voor de kijkers om vana- vond tijdens Idols Becoming a Finalist te bepalen welke twaalf van de nog over- gebleven achttien kandidaten een plek in de ‘echte’ liveshows van Idols weten te bemachtigen. “Na het beraad kwamen we tot de conclusie dat we achttien mensen hebben geselecteerd die zó ongelooflijk goed zijn.

Gordon vindt de overgebleven kandidaten stuk voor stuk goede ‘Idols’. “Ze hebben een prachtige uitstraling en passen helemaal in het plaatje passen van Idols. Ik denk ook serieus dat het deelnemersveld nog nooit zo sterk is geweest. Ik wens Nederland op dit moment heel veel succes, want ik zou het op dit moment écht niet weten.”

De liveshows van Idols zijn ook voor Gordon een nieuwe ervaring. “Ik weet niet wat ik moet verwachten als we naar de liveshows gaan“, vertelt de zanger. “Ik ken het van televisie. Dat is een spectakel met krijsende meisjes. Je krijgt kandidaten die nog beter gaat worden, maar ook die misschien slechter gaan presteren.

Waar ik bang voor ben, want ik ben een vrij emotioneel mens, is dat ik een bepaalde band ga krijgen met kandidaten. Als er dan iemand afvalt, ga ik nog erger dan huilen dan de kandidaten zelf. Dat zou ik echt verschrikkelijk vinden.

Idols Becoming a Finalist is om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen