Humberto Tan sluit terugkeer naar NOS niet uit

Humberto Tan is op dit moment het gezicht van RTL Voetbal op de zaterdag- en zondagavond. Als volgende maand de voetbalrechten op de markt komen, is het nog maar de vraag of RTL de komende seizoenen de samenvattingen blijft uitzenden. Een eventuele terugkeer naar Studio Sport sluit Tan in Metro niet uit. “Ik ben er op een goede manier weg- gegaan, dus waarom niet? Kijk naar Bert van Marwijk. Hij ging goed weg bij de club Feyenoord en keerde er afgelopen zomer weer terug.

Als je goed weggaat, kun je altijd terugkomen, denkt Humberto. “Maar op dit moment is een terugkeer niet relevant. Ik heb het bij RTL uitstekend naar m’n zin.

Humberto heeft geen idee wat er met de voetbalrechten gaat gebeuren. “Dat zijn zaken waar ik geen invloed op heb. Dan kan ik me er wel druk over maken, maar dat heeft geen zin. Er zijn zoveel onduidelijkheden. Biedt de NOS mee? Wat doet SBS6?

Mijn contract loopt nog tot 1 juli. Het kan zo gebeuren dat RTL de rechten verliest. Daar zit je dan met je goede gedrag. Dan ben ik ook werkloos. Zo simpel is het. Maar ik wil me er niet door laten afleiden. Ik wil zo goed mogelijk doen wat ik nu doe. Dat ik bij RTL het voetbal presenteer, is een vorm van waardering voor de dingen die ik de afgelopen jaren heb gedaan. Maar dat verandert niets aan mijn werkhouding.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen