Froukje presenteert Men’s Health Covermodel 2007

Froukje de Both wordt de presentatrice van het nieuwe programma Men’s Health Covermodel 2007 op RTL 8. Dat meldt een woordvoerster van de zender vandaag. In dit programma draait alles om het vinden van een man met de juiste looks om als model de cover van het mannenblad Men’s Health te sieren. “Het wordt een spannende strijd waarin de kandidaten uitgebreid getest worden op diverse vaardigheden, je wordt natuurlijk niet zomaar Men’s Health Covermodel 2007“, zegt Froukje.

Vanaf zaterdag 17 november paraderen verschillende mannen de huiskamer binnen die allemaal de ultieme hunk en het nieuwe covermodel van het mannenmagazine ‘Men’s Health’ willen worden. Uit de honderden geselecteerde mannen gaan uiteindelijk zes de strijd met elkaar aan om de eretitel ‘Men’s Health Covermodel’.

Wie weet de vierkoppige, kritische jury definitief te overtuigen van zijn schoonheid? Presentatrice Froukje de Both leidt de strijd wekelijks in goede banen.

Tijdens de afvalrace moeten de zes mannen diverse opdrachten volbrengen om zichzelf prominent op de voorgrond te zetten. “Daarbij gaat het om fysieke prestaties maar ook sociale vaardigheden zijn part of the game“, aldus een zegsvrouw van RTL 8. “Zijn het bijvoorbeeld ook ‘echte heren’ in gezelschap van dames? Het meest ideale covermodel gaat naast de begeerde ‘Men’s Health Covermodel 2007′-eretitel ook naar huis met een contract bij Ulla Models én een reis naar het verre Australië.

Men’s Health Covermodel 2007 met presentatrice Froukje de Both is vanaf zaterdag 17 november wekelijks tussen 18.30 en 19.00 uur te zien bij RTL 8.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen