NET 5 haalt Gezond Weer Op van de buis

Geplaatst op Wed 17 Oct 2007 om 11:42NET 5 haalt het realityprogramma Gezond Weer Op met presentator Art Rooijakkers van de buis. Dat laat de televisiezender op haar website lezen. Het programma, dat twee woensdagen lang om half elf ‘s avonds te zien was, werd vorige week door 204.000 mensen bekeken. “Om Gezond Weer Op op een beter tijdstip te kunnen uitzenden, heeft NET 5 besloten de rest van de serie later dit seizoen voort te zetten“, laat NET 5 weten. In Gezond Weer Op praat Art met patiënten en bezoekers in het AMC.


6 Reacties op “NET 5 haalt Gezond Weer Op van de buis”


 1. Chiel

  Heel logisch! Gewoon een keer op een ‘vrouwenavond’ na een populair programma.

 2. Tjeerd

  Goed besluit. Dit soort zaken moet je gewoon zakelijk bekijken. Een bedrijf, in dit geval SBS, moet er wel voor waken dat dit niet te vaak gebeurd. De kijkrs vinden dat niet prettig.

 3. Henk

  Goed besluit, maar hadden ze eigenlijk van te voren moeten bedenken. Ze hebben promotie gemaakt in diverse proggramma’s voor het proggramma en dat kunnen ze niet op nieuw doen

 4. jan

  wat een paniekvoetbal! Waarom geven ze zo’n goed programma niet gewoon even de kans?

 5. @Jan

  @Jan, dat doen ze nu toch ook? Wat moeten ze dan, het dood laten bloeden op de woensdag zo laat?

 6. Antje

  Jammer! Ik vond het een normaal, leuk programma. Kun je nog eens het gevoel krijgen hoe goed je het eigenlijk hebt. Ik had liever gezien dat ze zo’n vervelend voetbalprogramma van de buis hadden gehaald. Daar zijn er al genoeg van. Maar ja, alles draait natuurlijk om kijkcijfers tegenwoordig.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.