Jorinde Moll: ‘Nova of Netwerk lijkt me leuk’

Jorinde Moll, presentatrice van het programma Search for a Video Model op televisiezender Veronica, zou graag een actualiteitenrubriek presenteren. “Ik heb inderdaad nog geen Nova of Netwerk gepresenteerd. Dat zou me best leuk lijken“, onthult de 36-jarige Jorinde in dagblad BN/DeStem. “Maar Veronica is nu eenmaal een zender die zich richt op entertainment. Dus gaat het vaak over de buitenkant. Er is genoeg diepgang in mijn karakter en privéleven. Dat houdt elkaar mooi in balans.

Jorinde Moll sluit niet uit dat de videomodellenzoektocht haar laatste programma wordt. “Ik denk niet dat ik nog veel ambieer in de tv-wereld. Ik heb een heel voldaan gevoel over alles wat ik heb bereikt in de entertainmentindustrie, als model en presentatrice. Ik sta al sinds mijn 19e voor de camera. Mocht het morgen opeens allemaal ophouden, dan zou ik er vrede mee hebben.

Van het autoprogramma De Grote Beurt had Jorinde Moll al afscheid genomen voordat Search for a Video Model op haar pad kwam. “Ik ben geen A-ster, daarvoor ben ik ook te weinig in beeld“, vertelt de presentatrice in de krant. “Ik ben veel te lui om een eigen productiebedrijf te beginnen of drie programma’s tegelijk te doen. Ik hou veel liever tijd over om te genieten van het leven…

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen