De Wereld van Sonja Bakker op SBS 6

Gewichtsconsulente Sonja Bakker wordt in het nieuwe SBS 6-programma De Wereld van Sonja Bakker geportretteerd samen met haar man Koen en hun kinderen Tristan en Finn in hun dagelijks leven. Zowel thuis als op het werk volgen de camera’s het hele gezin. In vijf afle- veringen krijgt de kijker te zien wat Sonja doet in het dagelijks leven. De Wereld van Sonja Bakker is in de week van maandag 26 tot en met vrijdag 30 november iedere werkdag om 18.30 uur te zien op SBS 6.

De camera’s volgen haar onder andere bij een van haar vele lezingen en gaan mee naar Duitsland, waar Sonja’s boeken ook verkocht worden. Daarnaast komen de medewerkers achter de schermen ook in beeld, waaronder de werkzaamheden van haar man Koen, die haar zakelijke belangen behartigt. Sonja is bovendien moeder van twee zonen, Tristan van 4 en Finn van 2, die ook de nodige aandacht opeisen.

Uiteraard is in De Wereld van Sonja Bakker ook te zien hoe Sonja de laatste voorbereidingen beleeft van haar nieuwe boek Gezond genieten met Sonja. Ze wordt hiervoor bijvoorbeeld gevolgd bij een bezoek aan de drukkerij. Op zaterdag 1 december ligt Sonja’s nieuwe boek in de winkels.

De Wereld van Sonja Bakker wordt gemaakt door SBS Productions.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen