Art Rooijakkers voert gesprekken in het AMC

NET 5 brengt vanaf vanavond het nieuwe programma Gezond Weer Op op de buis. In dit nieuwe programma praat presentator Art Rooijakkers (foto) met willekeurige patiënten en hun bezoekers in de centrale hal van het Academisch Medisch Centrum. Dat levert volgens Art bijzondere gesprekken op. “De mensen die ik sprak voor Gezond Weer Op heb- ben allemaal een uniek en interessant verhaal“, vertelt Art. “Ik heb van alles gehoord: trieste, maar ook veel mooie en leuke verhalen.

De centrale hal van het AMC is altijd gevuld met mensen. Art Rooijakkers mengt zich onder de mensen en laat de kijker met ze meeleven. Hij spreekt willekeurige bezoekers en patiënten aan en vraagt hen naar de reden van hun komst of vertrek.

Art praat zo met een man en diens zoon die dolgelukkig zijn omdat hun vrouw en moeder na negen jaar een succesvolle niertransplantatie heeft ondergaan. Art komt ook een vrouw tegen die zojuist een borstonderzoek heeft gehad. De doktoren hebben haar verteld dat het er niet goed voor haar uitziet. De vrouw was samen met haar man en kinderen op weg naar een bruiloft. Helaas kan ze hier nu niet meer naartoe.

Gezond Weer Op is vanavond om 22.30 uur te zien op NET 5. (Foto: SBS/Elvin)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen