Oprah Winfrey zei ‘nee’ tegen Televizier-Gala

De Amerikaanse ’talkshowqueen’ Oprah Winfrey heeft geen tijd om in oktober naar Amsterdam te vliegen om aanwezig te zijn bij het Gouden Televizier-Ring Gala. Dat verklapte redactrice Jyette Beune onlangs in Televizier. “Vanoch- tend had ik nog contact met Oprah Winfrey. Helaas heeft ze het te druk om in oktober naar theater Carré te komen“, aldus Beune. Op vakantie gaat ze niet met de Televizier-Ring in zicht. “Stel dat Oprah toch ja zegt? Iemand moet die telefoon aannemen!

Als redacteur van verschillende programma’s, is Beune goed bekend in de mediawereld. Haar favoriete presentator is Beau van Erven Dorens. “Ik heb nog nooit een presentator meegemaakt die zo begaan was met de redactie. Ondanks alle tegenslagen bij zijn mislukte programma NSE bleef hij positief.

Beune heeft ook zo haar frustrerende momenten meegemaakt in haar carrière achter de schermen. “Werken bij een nieuwsprogramma dat door Bridget Maasland wordt gepresenteerd. Laten we eerlijk zijn: dat kan toch echt niet? Je moet beter weten wanneer je geen verstand van nieuws hebt…

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen