Hoe kort is het lontje van Henk Westbroek?

De NCRV gaat vanavond 19 juli van start met het nieuwe programma Korte lontjes, waarin presentatrice Jetske van den Elsen iedere aflevering met een bekende Nederlander in zijn stad het geduld van nietsvermoedende inwoners op de proef stelt. Korte lontjes laat zien hoe de verborgen camera registreert hoe mensen hun geduld verliezen in situaties waar iedereen in het dagelijkse leven mee te maken krijgt. In iedere aflevering neemt Jetske een BN’er mee naar hun eigen stad.

Dat dagelijkse ergernissen ook voorkomen in het leven van bekende Nederlanders laten Humberto Tan, Giel Beelen, Henk Westbroek, Erik Hulzebosch, Jochem Myjer, Harm Edens, Syb van der Ploeg en Pierre Wind zien. In iedere aflevering neemt Jetske van den Elsen een van hen mee naar hun eigen stad, waar zij hen confronteert met een aantal herkenbare stekeligheden. En ook zij worden op de proef gesteld.

In de eerste aflevering test het programma het korte lontje van de bekende Utrechtse zanger Henk Westbroek. De kijker krijgt te zien waarom Henk er een gruwelijke hekel aan heeft dat mensen die in een gelegenheid eten en drinken, moeten betalen voor gebruik van het toilet en hoe hij reageert op straatenquêteurs. En is hij het eens met de inwoners van Utrecht dat het verkeer de allergrootste ergernis is? De verborgen camera registreert genadeloos hoe Henk reageert in het verkeer.

Korte Lontjes is vanavond om 20.50 uur te zien op Nederland 2.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen