RTL Nederland draait in juli ‘op volle toeren’

RTL Nederland draait in juli op volle toe- ren door. Dat laat de zendergroep van- daag weten. Op RTL 4, 5 en 7 worden in de zomerse maand een aantal nieuwe programma’s en series geïntroduceerd. Bij RTL 4 start de nieuwe serie Vanished, waarin de verdwijning van de vrouw van een senator niet het enige mysterie is. De zondagavond staat in het teken van Belgische perikelen met afle- veringen van Aspe en De Pfaff’s. Op de zaterdagavond brengt de zender komi- sche films op de buis.

Alberto Stegeman, bekend van het SBS 6-programma Undercover Nederland, produceert voor RTL 5 het nieuwe programma Way of Life. Hierin geeft de reporter een blik in het leven van gewone mensen met een bijzondere levensstijl. In de nieuwe serie The Grid wordt een wereldwijde terroristencel fel bestreden door een Amerikaans-Brits anti-terroristen team. Tenslotte komt RTL 5 ook met grote filmtitels als Moulin Rouge, One Hour Photo, Garfield en The Good Girl.

RTL 7 brengt in juli live verslag van maar liefst drie Formule 1 races: Frankrijk, Engeland en Duitsland. Ieder weekend staat in het teken van auto- en motorsport: WTCC, Red Bull Air Race, MotoGP en DTM. Ook belooft de zender ’topfilms’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen