Medical Investigation vanaf juli nieuw bij SBS 6

De nieuwe medische serie Medical Investigation wordt vanaf dinsdag 17 juli in combinatie met de soortgelijke serie House wekelijks uitgezonden door SBS 6. Dat meldt een woordvoerster van de zender. Volgens de zegsvrouw is House een ‘groot succes’ en sluiten de series goed op elkaar aan. In de serie Medical Investigation staat een team van medisch specialisten van het nationaal gezondheidsinstituut centraal. Zij worden bijeen geroepen als er medische nood- toestanden zijn.

Onder deze noodtoestanden kunnen onder meer dodelijke virusuitbraken en myste- rieuze sterfgevallen worden verstaan. Ze krijgen van de overheid carte blanche om te doen wat ze moeten doen om het uitbreken van epidemieën en plagen te voorkomen.

Dokter Stephen Connor (Neal McDonough) is het hoofd van het team en draagt de zware last om het algemeen welzijn van de burgers te garanderen. Dokter Natalie Durant (Kelli Williams) is gespecialiseerd in epidemiologie en schrikt er niet van terug haar baas te zeggen waar het op staat. Dokter Frank Powell (Troy Winbush) is goed bevriend met Stephen Connor en ontfermt zich over de jonge dokter Miles McCabe (Christopher Gorham). Eva Rossi (Anna Belknap) tenslotte gebruikt haar vrouwelijke charmes om in te spelen op de media, die er telkens als de kippen bij zijn als er zich een noodsituatie van het algemeen welzijn voordoet.

Medical Investigation wordt vanaf 17 juli wekelijks om 21.30 uur uitgezonden. De serie wordt om 20.30 uur voorafgegaan door de ‘kijkcijferhit’ House. House trekt momenteel op de donderdagavond wekelijks gemiddeld rond de één miljoen kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen