Jetske van den Elsen presenteert ‘Korte Lontjes’

Presentatrice Jetske van den Elsen onderzoekt deze zomer het kookpunt van de gemiddelde Nederlander in het NCRV- programma Korte Lontjes. Hierin komen verschillende ergernissen van Nederlanders, bijvoorbeeld in het verkeer, aan de bureaucratie of aan de krakende chips en andere etenswaren in de bioscopen, uitgebreid aan bod. Met een verborgen camera legt het program- ma het kookpunt van Nederland vast en dat levert volgens de omroep ‘storm- achtige’ situaties op.

Nederland, ooit een tolerant land, staat nu te boek als één van de meest onbeschofte landen ter wereld“, aldus de NCRV. “We hebben een grote bek, geen respect meer voor anderen en zulke korte lontjes dat de overheid er campagnes aan moet wijden om ons weer een beetje in het gareel te krijgen.

Acht weken lang gaat Jetske van den Elsen iedere week met een bekende Nederlander naar de stad waar hij woont. Daar vertelt hij over zijn eigen ergernissen in de stad en wordt het geduld van de inwoners op de proef gesteld. (Foto: Hans Hogervorst)

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen