Opnamen dramaserie Deadline in volle gang

De opnamen voor de gloednieuwe dramaserie Deadline van de VARA zijn in volle gang. Volgens een zegsvrouw van de omroep is Deadline een spannende actiethriller, waarin grote actuele thema’s worden teruggebracht tot menselijke proporties. In elke aflevering kan de kijker meeleven met de leden van een anti-terreurteam, dat een haast onzichtbare strijd voert tegen de dreiging van terroristische aanslagen. In het winterseizoen 2007/2008 zijn twaalf afleveringen van 50 minuten te zien.

In Deadline draait het om een speciaal opgericht anti-terreurteam dat onder hoge tijdsdruk geheime opdrachten moet uitvoeren. Zo krijgt het team onder meer te maken met een gijzeling, een bomaanslag, een wraakactie en een spionageaffaire. De zaken die moeten worden opgelost vragen om uitzonderlijk opereren op en over de rand van de wet. Terwijl allerlei onderhuids gistende emoties in bedwang moeten worden gehouden, ziet het team zich telkens weer gesteld voor dilemma’s. (Foto: Remco Bakker)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen