Meer ruimte voor gesprek in Shownieuws

De presentatoren van de vroege editie van het SBS 6-programma Shownieuws hebben sinds kort meer ruimte voor een kort gesprek over de items die in het televisieprogramma voorbij komen. De nieuwe SBS-gezichten Henkjan Smits en Patty Brard fungeerden in de afgelopen uitzendingen meer als entertainmentdes- kundige dan voorheen. Zo vertelde Brard in de uitzending van woensdag onder meer over de bevalling van Máxima en praatte zij over Frans Bauer, die flink is afgevallen.

De rol van de presentatoren van de showrubriek beperkte zich tot voor kort vooral tot het aankondigen van de filmpjes in het programma. Nu ook de presentatoren hun zegje mogen doen over de gebeurtenissen in showbizzland, toont het programma meer gelijkenissen met het concurrerende RTL Boulevard, waarin vaste deskundige Albert Verlinde vertelt over het laatste entertainmentnieuws.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen