Talpa verkoopt komedieserie Samen aan Duitsland

Talpa Content heeft een licentie overeenkomst gesloten met de Duitse zendergroep ProSieben/Sat 1 voor de formatrechten van de comedyserie Samen voor de Duitstalige markt. Samen is een dagelijkse comedy over relaties, geschreven door een team van tien schrijvers onder leiding van Ger Apeldoorn en Harm Edens. In Duitsland wordt Samen, dat vorig jaar te zien was bij Talpa, vanaf komend najaar in een wekelijkse versie geproduceerd en uitgezonden op het Duitse ProSieben/Sat 1.

In Oostenrijk start op korte termijn op ORF een dagelijkse versie van de serie. Het gaat hier in beide gevallen om bewerkingen van de Nederlandse scripts. Talpa Content is naar eigen zeggen zeer actief op de internationale markt. Inmiddels zijn onder meer Koppels (Frankrijk), Gooische Vrouwen (Duitsland, België en Frankrijk), De Gouden Kooi (Verenigde Staten) en 1 Miljoen Wat? (Italië) verkocht.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen