Amerikaanse serie The Nine in mei bij NET 5

De Amerikaanse serie The Nine is vanaf vrijdag 11 mei wekelijks te zien bij NET 5. Deze serie gaat over een gijzelingsdrama en de gevolgen die dat heeft voor de slachtoffers daarvan. Negen onbekende mensen gaan op een zekere morgen naar de bank. Wat ze niet weten is dat ze de komende 52 uur gegijzeld zullen worden door een aantal bankovervallers. De overval gaat mis als de politie de bank bestormt. Er vallen twee doden. De negen overlevenden zijn vanaf dit moment en door de gijzeling met elkaar verbonden.

Als iedereen zijn leven na de gijzeling weer probeert op te pakken, wordt duidelijk welke gevolgen de gebeurtenis heeft gehad op ieder van hen. Tegelijkertijd wordt middels flashbacks langzaam duidelijk wat er tijdens de 52 uur met ze is gebeurd.

Later in mei introduceert NET 5 de serie Big Love. Dit is een serie over een atypische familie, met als spilfiguur de polygame mormoon Bill Henrickson. Bill is baas van een groeiende keten woonwinkels. Hij is succesvol en slaapt bovendien geen drie nachten na elkaar in hetzelfde bed. Barb, Nicki en Margene leven met in totaal zeven kinderen in drie aanpalende huizen. Ze staan voortdurend met elkaar in contact, maar hebben daar zelf niet voor gekozen. De drie vrouwen zijn immers allen getrouwd met Bill. Ze moeten hun huwelijken voor de buitenwereld verborgen houden, want polygamie is wettelijk verboden in de staat Utah en binnen de mormoonse kerk.

Voor de meiprogrammering van NET 5, SBS 6 en Veronica, klikt u op de zendernaam.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen