Villa Achterwerk experimenteert op zondag

De vertrouwde zondagochtend van Villa Achterwerk gaat veranderen. Vanaf 4 februari is, voortaan een uur later dan anders, tussen 10.00 tot 12.00 uur een compleet nieuw programma te zien voor kijkers van tien jaar en ouder: Villa Live. In duo’s presenteren Glenda, Wouter, Fanny en Alma twee uur lang live een nieuw interactief multimediaal magazine. Kijkers kunnen zich direct met het programma bemoeien door tijdens de uit- zending per email, SMS, webcam of telefoon opmerkingen te maken of iets te vragen.

Bij het programma op Nederland 3 hoort een nieuwe website: www.villalive.nl. Voor wie wil, kan hier zijn eigen profiel aanmaken, op de hoogte blijven van al het nieuws uit en over Villa Live, filmpjes uploaden, mee stemmen in polls, chatten, teasers en integrale optredens bekijken. De site fungeert ook als bron van ‘user generated content’ ofwel: filmpjes en andere zelfgemaakte bijdragen van de kijkers, naar aanleiding van een oproep in de uitzending of zo maar op eigen initiatief.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen