Huub keert terug in De Gouden Kooi

Huub keert vandaag terug in het programma De Gouden Kooi. Dat meldt een woordvoerder van Tien. “Nadere bestudering van de beelden heeft uitgewezen dat hij zijn rivaal Nathanael tijdens hun ruzie vorige week niet heeft geraakt“, aldus de zegsman. “Tien geeft Huub daarom vanaf vandaag weer de status van Miljonair.” De 25-jarige Oldenzaler keert vandaag om circa 19.00 uur terug in de Villa, hetgeen live is te volgen via www.degoudenkooi.tv.

Zijn in eerste instantie opgelegde straf naar aanleiding van zijn uitspraken en gedrag – een alcoholverbod van twee weken – blijft wel van kracht.

Nadat de emoties afgelopen zaterdagnacht hoog waren opgelopen werd Miljonair Nathanael gediskwalificeerd. Op de beelden was duidelijk te zien dat hij tot twee keer toe fysiek geweld gebruikte. Huub kreeg in eerste instantie een alcoholverbod van twee weken voor zijn aandeel in de ruzie. Omdat hij zelf echter tegen zijn mede Miljonair Brian bekende ook geschopt te hebben werd Huub alsnog uit de Villa gezet.

Eenmaal thuis werd Huub veelvuldig aangesproken door mensen die meenden dat hij ten onrechte het programma had moeten verlaten. Hierop maakte hij bezwaar bij de programmaleiding en drong er op aan de beelden nogmaals goed te bestuderen. “Daaruit is gebleken dat Huub weliswaar een licht schoppende beweging heeft gemaakt, maar daarbij een stoel – en dus niet Nathanael – heeft geraakt. Hoewel zijn gedrag provocerend was is er van zijn kant geen sprake geweest van fysiek geweld, en heeft Huub deze regel van De Gouden Kooi niet overtreden“, aldus de zegsman.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen