Days of our Lives-fans verdrietig over stoppen soapserie

Fans van de Amerikaanse soapserie Days of our lives vinden het jammer dat RTL 5 het dagelijkse programma niet langer uit zal zender. Volgens weekblad Story is nog deze maand de laatste aflevering van Days of our lives te zien op RTL 5. “De soap heeft geen hoge kijkcijfers maar wel een groep trouwe fans die nu erg boos en verdrietig zijn“, laat fan Lida weten. “Dit is al de derde keer dat dit de Nederlandse fans overkomt. Eerst stopte SBS ermee. Toen konden we op België kijken maar daar ging het naar een andere zender, hier niet te ontvangen.

Binnenkort kunnen fans van Days of our Lives dus ook niet meer terecht bij RTL 5. Liefhebbers van de serie hebben allerlei acties opgezet om de soap alsnog op de Nederlandse buis te houden. Zo roept een fansite haar lezers op een mailbericht naar RTL Nederland te sturen. Ook zijn er fans die contact hebben gezocht met SBS 6, in de hoop dat deze zender Days of our Lives op de buis zal brengen. Dat heeft echter weinig zin, concludeert Cora op de website van Days of our lives. “Net emails terug. Wat blijkt: RTL heeft de uitzendrechten en SBS niet“, aldus Cora.

Een andere bezoekers op de website van Days of our Lives heeft begrip voor het besluit van RTL: “De stop van Days of our lives zat er aan te komen. De kijkcijfers waren enorm laag. Gisteren bijvoorbeeld maar 67.000 kijkers. Terwijl Dr. Phil daarna 237.000 kijkers trekt.” Days of our lives is dagelijks om 16.15 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen