Amerikaanse zender koopt De Gouden Kooi

Geplaatst op za 03 feb 2007 om 12:11

John de Mol heeft zijn programma De Gouden Kooi verkocht aan het Ameri- kaanse tv-netwerk ABC. De Mol vertelt in De Telegraaf dat de maatschappij een bedrag met vele nullen betaalt. “Ik kies zelf een productiemaatschappij om het programma mee te produceren. Het is geen geheim dat Endemol te koop is en dat wij belangstelling hebben. Als dat rond komt, is het logisch dat wij daar met Endemol aan gaan werken“, aldus John de Mol vandaag in de krant.

John de Mol is sinds de start van zijn televisiezender Tien, toen nog Talpa, al bezig om nieuwe programmaconcepten uit te testen op zijn zender om deze vervolgens op de markt te brengen. “Ik ben trots op dit resultaat. Voor de kerst is de programmadirecteur van ABC bij ons komen kijken. Afgelopen maand is er een technische man geweest. Gisteren is de deal rond gekomen.

Voor de mediatycoon voelt de verkoop als een Hollands succes, waar hij zich niet voor hoeft te schamen. “ABC heeft het gekocht, dat is toch geweldig. Ik ben er trots op dat ik het programma in het grootste televisieland ter wereld heb kunnen verkopen en met andere landen zijn we ook al in gesprek.
68 Reacties op “Amerikaanse zender koopt De Gouden Kooi”


 1. Joost

  Dat is een erg mooie prestatie. Het concept moet dan wel erg sterk zijn, gezien het kijkcijfermatig weinig resultaat heeft geboekt in Nederland. Ik heb het zelf nog nooit gezien. Het stukje van ‘de schop’ gisteren in Boulevard zag er wel lekker soap-achtig uit. Ik denk dat dit weer een typisch Talpa-gevalletje is: op een andere zender had het dubbel zo goed gescoord.

 2. Sander

  Erg leuk voor hem. Een cominatie samen met Big Brother Vips en De Gouden Kooi op ABC word vast een succes.

 3. Theo

  Scoort BB nog steeds goed in Amerika??
  Ik dacht dat de kijkcijfers daar het 1ste seizoen namelijk gigantisch tegenvielen.

 4. mooie praatjes

  Wat heeftie nou verkocht aan ABC,een optie op het format of de uitzendrechten. Ik vermoed het eerste en dan stelt het allemaal niet zo veel voor. Optie op formats worden aan de lopende bandgekocht en verkocht zonder dat de opties ook daadwerkelijk worden uitgeoefend.
  Positieve publiciteit is wat Tien nodigheeft en Wilma is bereid dat te geven.

 5. rens

  misschien kan dit een positieve wending voor tien zijn. Nu bekend is dat Lotte stopt kunnen ze de vooravond restylen:
  17.00 Rex
  18.00 Talkshow C. Tensen en B. Maasland
  19.00 Talpa nieuws en weer
  19.30 De Gouden kooi / The golden cage
  20.00 Deal or no Deal

 6. Wim H

  Guttegut, wat een positivisme weer in de Telegraaf. Zou Nanninga John ook pijpen?

 7. Jan

  @ mooie praatjes: als er een programmadirecteur langskomt om te kijken gaat het echt niet meer om een optie hoor. Een optie kan je ook nemen op basis van een showreeltje. Daarna nog een technische man mee? Reken maar dat het busniess is bij ABC.
  @Wim H.: Nanninga kan niet pijpen…

 8. Sander

  @ Theo is een foutje van mij trouwens. Big Brother Vips seizoen 7 word op de amerikaanse zender CBS uitgezonden.

  De kijkcijfers van de voorgaande seizoenen lagen rond de 10 a 11 miljoen kijkers in amerika. De best scorende programma’s van Amerika scoren rond de 17 a 19 miljoen kijkers. Denk aan Survivor ( expeditie robinson ). MAar als je kijkt naar de amerikaanse idols die scoorde afgelopen week op de dinsdag en woensdag rond de 33 miljoen kijkers. CSI zit rond de 21 miljoen kijkers.

 9. Televisiefreaks

  Netjes van John! Met deze centen kan hij de verliezen van zijn station Talpa op Tien weer een beetje wegpoetsen. ;-)

 10. Freek

  Met de laatste zin van het interview van de Telegraaf geeft John de Mol wederom aan dat hij er nog steeds niks van heeft begrepen. “Wij tegen de rest” zegt hij.
  Een gezamelijke vijand verbroedert idd, maar om als startende TV zender nou net de kijker als vijand uit te kiezen is niet zo slim. Vooral niet in het huidige tijdperk.

 11. Talpafan.nl

  @ Freek, het is toch ook zo. Talpa heeft het zeer moeilijk ze moeten toch ook vechten tegen de rest. Talpa moet vechten tegen haar imago.

 12. Freek

  Ik blijf het zeggen, Johns probleem is dat hij alleen geïnteresseerd is in adverteerders en niet in kijkers. Als je je op de kijker richt ipv op de adverteerder dan krijg je de adverteerders er gratis bij, andersom niet.

 13. Wim H

  Hear, hear, Freek!!

 14. zo

  @Freek,

  Exact !!

 15. steven

  hoeso krijgt rtl dan wel veel kijkers, terwijl hij ook alleen op de adverteerder let?
  hij heeft het zelf een keer gezegd in een interview!

 16. Jan

  Mooi. Verdient ie toch weer wat terug aan Talpa.

 17. René[van Gee]

  @Freek

  Je hebt helemaal gelijk. De Mol kon leuke programaatjes bedenken, maar moet zich niet bemoeien met het uitzenden en zendergebeuren, daar heeft hij namelijk geen kaas van gegeten. Dat was met Sport 7 zo en met Talpa ook.

 18. Koopt Allen Aandelen

  Van Endemol. John heeft een flinke portie Endemol aandelen ingeslagen. Het zou me niets verbazen als Fons ook aan aardige portie Endemolletjes heeft

 19. [MikE]

  @René: Weer een opmerking van jou die getuigd van veel onwetendheid.
  Een veel gehoorde uitspraak van John de Mol tegen zijn medewerkers: Denk vanuit de consument, wat willen zij zien. Zodra we de consument hebben komt de adverteerder vanzelf. Dat is een uitspraak die hij bij John de Mol Produkties vaak verkondigde, en nu met Tien zelfs nog meer.
  Met de uitspraak wij tegen de rest bedoelde hij juist: wij tegen RTL, SBS en de PO.
  @René: Weer een opmerking van jou die getuigd van veel onwetendheid.

  Een veel gehoorde uitspraak van John de Mol tegen zijn medewerkers: Denk vanuit de consument, wat willen zij zien. Zodra we de consument hebben komt de adverteerder vanzelf. Dat is een uitspraak die hij bij John de Mol Produkties vaak verkondigde, en nu met Tien zelfs nog meer.

  Met de uitspraak wij tegen de rest bedoelde hij juist: wij tegen RTL, SBS en de PO.

 20. Talpafan.nl

  Ik heb al aandelen Endemol dus laat Talpa het maar kopen haha

 21. René[van Gee]

  @[MikE]
  Huh?

 22. Roy II

  @Talpafan:

  Echt waar??! Wel grappig :P

 23. Maarten

  Jezus man wat een zielige zijkende mensnen hier echt van die lelijke kansoze mensen die jaloers zijn op man die keihard gewerkt heeft voor zn centen ga jullie is meer tijd besteden aan werken ipv. hier de heletijd te lopen zijken! Zoek een leven…

 24. Theo

  @Maarten

  Ga fijn ergens anders lopen vloeken, (Jezus heeft hier namelijk niets mee te maken) en leer eerst eens spellen en typen voordat je een ander “KANSOZE” noemt.
  En zijken is zeiken in normaal Nederlands.
  Volg eens een cursus.

 25. Jan

  @[Mike]: je hebt gelijk. Ik heb een tijdje in een select clubje heel(!) erg dicht bij De Mol mogen werken en hij denkt inderdaad vanuit de kijker. Iedereen die anders beweert, praat onzin. Adverteerders leuk, maar daar moet de afdeling sales zich maar druk om maken.

  René[van Gee]: niet zo’n grote waffel vrind….

 26. [MikE]

  @Jan: En dat is het goede aan John, daarom is ‘ie ook zo ontzettend succesvol. Niet denken vanuit techniek, of adverteerders.

  Het klopt dat de meesten hier onzin uitkramen zonder dat ze zich inhoudelijk hebben verdiept, of John de Mol (of de mensen om hem heen) kennen. En René van Gee is daar zo’n sprekend voorbeeld van.

  Mag ik vragen wat je echte naam is, want dan moet ik je vast en zeker kennen!

 27. Freek

  Juli 2006: “De tweede zender van Talpa zal al binnen een jaar starten. De adverteerders vragen erom.“

 28. Freek

  Rest my case

 29. Rinze

  Hij is het nog steeds niet verleerd dus :D Na het is hem in iedergeval gegund en dat bewijst meteen maar weer dat John de Mol simpelweg een genie is. Hij heeft erg veel kritiek over zich heen gehad wat mischien soms wel begrijpelijk was, (als je vanuit de consument kijkt:P) maar het zal hem in iedergeval een worst zijn. Ik wou er eerst niet echt aan maar het gaat erop lijken dat Talpa/Tien langzaam aan toch een succes begint te worden.:D

 30. Dunk

  Ik wou er eerst niet echt aan maar het gaat erop lijken dat Talpa/Tien langzaam aan toch een succes begint te worden.

  HAHAHAHAHAHA HIHIHIHIHIHIHIH HOHOHOHOHOHOHO FOTFLMAO

  en john de mol is de paashaas en ik ben sinterklaas

 31. René[van Gee]

  @Jan

  kom kom, steeds de vuilnisbakken mogen legen van John de Mol wil niet zeggen dat je een naaste medewerker bent.

  “René[van Gee]: niet zo’n grote waffel vrind…. ”

  Pardon?

 32. René[van Gee]

  @[MikE]

  Zeg laat mij eens even fijn buiten dat stom geklets van je. Los van het feit dat je niet weet waar je over praat, weet je niet eens wie hier wat zegt. Je frstratie begint je parten te spelen zeker?

 33. Sil

  Waarom hebben jullie het toch steeds over terugverdienen van het geld wat de zender kost? Als je alleen de rente al uitrekend van wat hij op zijn bank heeft staan, dan lacht hij toch in zijn vuistje? Hij houdt na aftrek van zijn zender nog genoeg over voor een luxe rijk leventje, en dan komt de rest van zijn bezittingen er nog bij. John de Mol kan nog jaren doorgaan met Tien als hij wil zonder met zijn ogen te knipperen als er weer eens iets de mist ingaat puur en alleen van de rente.

 34. TOTP

  ABC heeft zeker het format gekocht. En is het zeker ook van plan uit te gaan zenden. Variety heeft er ook een artikel over. Dus is het absoluut serieus.
  http://www.variety.com/article/VR1117958524.html?categoryid=14&cs=1
  http://pifeedback.com/eve/forums/a/tpc/f/57510492/m/48510513

  En ik denk dat het net als Big Brother, in de zomer uitgezonden gaat worden. ABC heeft de vorige zomer ook al een aantal programma’s uitgeprobeerd, die dan vervolgens potientiëel elke zomer, net als BB, zouden kunnen terugkeren. Helaas zijn ze allemaal geflopt, waaronder een US versie van Star Academy.

  @Sander: CBS heeft nog nooit een BB Vips uitgezonden. Ze hebben vorige zomer als het 7de seizoen een BB All-Stars gedaan. Deze zomer komt BB weer terug maar dan weer met hele nieuwe housemates.

 35. Krypto

  Soms wordt ik er een beetje somber van als ik zie hoe mensen (hier) als een blinde idolaat achter mensen als JdM aanlopen en hem vereren totdat het bijna pathetisch wordt. Waar komt die bewondering vandaan, wat heeft zo iemand gedaan en gepresteerd om zo fanatiek bewonder te worden? Wat voor mens moet je zijn om dat voor elkaar te krijgen.
  Ik bewonder mensen als Moeder Theresa, Nelson Mandela, Martin Luther King of (dichter bij huis) Majoor Boshardt. Die deden de dingen zie ze deden om er niet zelf beter van te worden. Zij deden de dingen die ze deden niet om er voor bewonderd te worden. Zij dededn de dingen die ze deden niet om er een kick van te krigen.

 36. Jan

  @[Mike]: ik laat mijn echte naam even voor wat het is. Ik heb een tijd op de holding gewerkt bij de CCU en diverse creatieve en strategische meetings gehad waar De Mol bij was m.b.t. een bepaald groot project. Periode: laat ik zeggen dat ik erbij was toen de mededeling uit Spanje kwam om Agut in Hilversum te stationeren….dat was tevens een van mijn laatste dagen.

  @Rene[van Gee]: jij nog wat? Als ik mag vragen:

  1. Zit jij in het vak?
  2. Zo ja, ooit eens met De Mol gewerkt?
  3. Zo ja, waar dan en waar baseer je jouw beweringen op?
  4. Indien vragen 1 en 2 met “Nee” worden beantwoord graag een toontje lager zingen.

  En ik denk niet dat [Mike] gefrustreerd is maar jij. Ga eens lekker op vakantie man! Heel erg lang, naar een land waar ze geen internet hebben. Liefst een land dat bekend staat levensgevaarlijk voor toeristen te zijn….

 37. Frits

  @Krypto
  Soms wordt ik er een beetje somber van als ik zie hoe mensen (hier) in blinde haat tegen mensen als JdM aanschoppen en hem hekelen totdat het bijna pathetisch wordt. Waar komt dat afgrijzen vandaan, wat heeft zo iemand iemand aangedaan en niet gepresteerd om zo fanatiek de grond ingetrapt te worden? Wat voor mens moet je zijn om dat voor elkaar te krijgen.
  Krypto, was jouw post 34 nou objectief of subjectief ? :?

 38. Jan

  @Krypto: iedereen doet dingen om er zelf beter van te worden, daar is De Mol geen extreem voorbeeld van. De ene persoon doet het minder dan de andere en een enkeling is echt niet op persoonlijk gewin uit. Op de wereld zijn er meer De Mollen dan Moeder Theresa’s en Mandela’s. En vergis je niet: ook de laatste groep kreeg / krijgt er een kick van als ze slagen in hun missie, waarom zouden ze het anders doen? Je beredenering deugt m.i. niet.

 39. wim

  frits, hoe durf jij deze woorden nog uit je mond laten stromen.
  Als er iemand is tegen tegen alles aantrapt dan ben jij het wel, en zeker op de mensen die altijd naar NED1 kijken ,en dat zijn in jou ogen de oudere die trap je elke dag de grond inAls ik jou was zou ik maar heel gouw zwijgen en deze site niet meer vervuilen.

 40. Ik zeg ook wat

  Rinze helemaal met je eens ,John is echt niet gek .
  En wat maakt het nou uit als je een programma goed vind op welke zender het is.

 41. Theo

  Ben het met Jan eens.
  Unconditional love zoals de Amerikanen het zo mooi noemen, komt zelden voor.
  Ook Moeder Theresa & Mandela deden de dingen die doen of deden omdat ze er een goed gevoel van kregen voor de 1 zit de beloning in veel geld, voor de ander in status en macht, en voor een ander vanwege een plaats in het hiernamaals.
  Ondanks dat motieven anders zijn, doet iedereen het voor de vette beloning op het eind van het project.

  Ik ben het wel met Krypto eens, dat mensen die iets doen voor anderen wat werkelijk verschil maakt en solidair zijn met armen en mensen die het werkelijk klote hebben in dit leven meer erkenning verdienen, dan iemand die een volks TV programma weet te verkopen zoals BB, de Honeymoonquiz of Love letters en dat alles ter meerdere eer en glorie van zijn eigen aandelenkapitaal.

 42. Jan

  @Theo: ben het met je eens wat de erkenning verdienen betreft. Mandela heeft bij mij 100.000 x meer aanzien dan De Mol of soortgelijken. Het ging mij even om het principe dat iedereen hier maar wat roept over een persoon zonder hem te kennen. Nou ken ik hem ook niet goed (als in: we leggen af en toe een Toepje), maar wat mensen als De Gee beweren is absolute onzin.

 43. Theo

  @Jan
  Ach ja, Ree de Gee blijft Ree de Gee.
  Maar toch ben ik het ook niet helemaal met jou eens dat je een publieke persoon, ook daadwerkelijk persoonlijk moet kennen om er een mening over te hebben.
  Feit dat ze publiek persoon zijn, zegt al genoeg, dat je sowieso een mening kan hebben over zijn reilen en zeilen op zakelijk gebied, omdat dat soort akties gewoon zijn te volgen in de media.
  Ik vind JdM bijvoorbeeld geen integer programmamaker, dat zegt iets over zijn programma’s maar ook iets over zijn persoon.
  En daar hoef ik hem echt niet persoonlijk voor te kennen.

 44. Mickey

  @ Freek(post 12)

  de domste opmerking die ik hier ooit gehoord heb! Als hij alleen geintereseerd
  is in adverteerders is hij dus automatisch geintereseerd in de kijker!

  Adverteerders willen kijkers, dus doet de Mol alles voor de kijker, en zo doende doet hij precies ook alles voor de adverteerder.

  Dat is een natuurlijk verband!

 45. René[van Gee]

  @Jan

  Toen ik je laatste bericht las wilde ik er nog serieus op ingaan, want ik heb wel wat te vertellen over het vak op basis van concrete kennis van zaken, maar toen las ik:
  “Ga eens lekker op vakantie man! Heel erg lang, naar een land waar ze geen internet hebben. Liefst een land dat bekend staat levensgevaarlijk voor toeristen te zijn…. “.
  Daarmee viel jij voor mij meteen af als serieuse gesprekspartner op dit forum/weblog.

  Niet omdat we het oneens zijn, maar gewoon de manier waarop je denkt mij de les te moeten lezen. Typisch het gedrag van een wannabee/namedropper die niet in de schaduw van mensen, die hij blijkbaar vereerd, kan en mag staan en daarop is betrapt.

  Sterkte daarmee

 46. Johan B.

  Gisteravond een “feestavond? gehad. Korte discussie met een groep van 10 mensen. Ik was blijkbaar de enige die af en toe naar “Tien? kijkt. De overigen keken dus nooit naar Tien muv De Wedstrijden. Twee personen kijken zelfs bewust niet omdat ze het voetballen terug willen bij de NOS. Ze boycotten dus Tien. En daar zit het grootste probleem bij Tien. Dergelijke reacties heb ik al eerder gehoord naast de opmerking dat de zender niets leuks zou hebben.

 47. [MikE]

  @Jan: René heeft wel degelijke vakkennis. Zo is hij nauw betrokken geweest bij een regionale radiozender, en is hij betrokken bij zijn eigen weblog project, tevens is heeft hij ook in Leefbaar Almere gezeten (waarna hij met veel ruzie is opgestapt).

  Een echte vakman dus;).

 48. René[van Gee]

  @[MikE]

  hahaha, jij denkt echt at je mij kent. Echt niet, maar ik vergeef het je hoor. Jij kunt er niets aan doen dat je niet wijzer bent.

  Tip: Ga eens in therapie, dat helpt altijd bij mensen die zo een probleem hebben als jij.

 49. Jan

  @ Rene (van Gee): ik ben geen namedropper, want ik heb het hier alleen over De Mol gehad. Ik zit al een jaar of 10 in het vak als regisseur en producent en ik heb toevallig een tijdje dicht in de buurt van De Mol gewerkt. Sorry als mijn opmerking verkeerd viel, maar ik vind gewoon dat je een erg grote mond hebt, zonder dat ergens blijkt dat je kennis van zaken hebt.

  @Theo: natuurlijk mag iedereen een mening over een ander hebben. Maar als je die hebt, zorg er dan ook voor dat deze mening gefundeerd is. Ook in de media staat niet altijd de hele waarheid…

 50. [MikE]

  Artikelen in kranten en dagbladen blijven de menign van één meneer of mevrouw dat dan toevallig 500.000 keer gekopieerd is. Maar het blijft één meneer of één mevrouw met één mening.

 51. Theo

  Ach Jan er is een gezegde dat luid:

  “Vertel me wie je vrienden zijn, en ik vertel jou wie jij bent”

  Voor de Mol gaat het wat mij betreft ook op, in zijn geval zou het gezegde moeten luiden.

  “Laat me de programma’s zien die je maakt, en ik vertel je wie jij bent”

  En dat brengt me terug bij de uitspraak dat ik JdM (in veel gevallen) geen integer programmamaker vind.
  En verder is het maar een mening, er zijn nog 16.000.000 andere te vinden in dit land :)

 52. Frits

  @Jan
  Een Tip. Trek je niets aan van René. Laatst begon hij ook al mee te lullen over voetbal, terwijl hij daar ook al geen verstand van had. Daarna wordt hij persoonlijk en gaat lopen te schelden, dan kun je hem maar beter met rust laten, anders blijft tie aan de gang. ;)

 53. Theo

  @Frits
  Volgens mij is het nog een NED1 fanboi ook :D ;) :P

 54. RobbieBoy

  Tja, maakt me niet uit voor welke zender/omroep hij is. Renee is gewoon zwaar iritant. MikE, was hij echt zo’n ramp in de politiek?

 55. [MikE]

  @RobbieBoy: Laat ik het zo zeggen dat Heer van Gee en mening heeft die hij niet goed onderbouwd, en ook vaak raadpleegt hij niet de bronnen, of juist de verkeerde. Samenwerken met hem is ook lastig omdat hij wel voor dialoog kiest, maar nooit of te nimmer veranderd van mening. Ook niet als blijkt dan zijn mening feitelijk onjuist is. Dat heeft hem parten gespeeld in de Almeerse politiek, waar hij gelukkig voor de mensen in Almere dan ook inmiddels vertrokken is.

 56. Sjonnie

  @Mike…. Ja en dan zit ie dus lekker hier ons allemaal lastig te vallen met zijn onzin, net als die kwaakeend Theo…….

 57. Jan

  @Theo: tja, integer. Ik ken mensen die met mot bij De Mol zijn vertrokken, omdat hij ideeën zou claimen die van hun waren. Maar goed, die mensen zaten bij hem in dienst en vaak tegen hele dikke salarissen. Het arbeidsrecht zegt dat ideeën die je in loondienst ontwikkelt de werkgever toekomen, tenzij je anders overeenkomt. En ik weet dat mensen die bij De Mol programma-ideeën bedenken bij exploitatie van zo’n idee ook meeprofiteren. Aardig wat mensen die vanaf het begin af aan met hem werken, zijn imiddels multi-miljonair. Dus zo’n boef zal hij niet zijn…

 58. Theo

  Citaat van Sjonnie.

  “net als die kwaakeend Theo……. ”

  Hahaha ik ken je niet maar gelukkig heb je humor

  @Jan
  Ik had het niet eens zozeer over zijn manier van zakendoen, maar over het soort programma’s wat hij brengt of misschien nog meer hoe hij ze vorm geeft. (BB-DGK)

 59. Jan

  @Theo: ik ben ook geen fan van BB en DGK, sterker nog, ik vind ze verschrikkelijk. Maar dat zijn er twee van de tientallen, zo niet honderden, die hij achter zijn naam heeft.

 60. [MikE]

  @Jan @Theo: Op de één of andere manier worden die twee voorbeelden telkens maar weer naar voren gehaald.

  Ik snap niet waarom die zo onevenredig veel aandacht krijgen. Misschien doordat ze beiden veel commotie veroorzaakten.

 61. Theo

  @Jan
  Daar heb jij een punt.
  Maar volgens mij ging de discussie hier grotendeels over het Internationale succes van de Mol, en met name de verkoop van DGK. :)

 62. [MikE]

  @Theo: Met alle respect, maar als je deze opmerking plaatst heb je wel een verkeerd beeld over de programma’s die De Mol heeft bedacht:

  Ik had het niet eens zozeer over zijn manier van zakendoen, maar over het soort programma’s wat hij brengt of misschien nog meer hoe hij ze vorm geeft. (BB-DGK)

  Maar als je bedoeld dat dit over het internationale succes gaat dan heb je een punt.

 63. Freek

  Het is heel mooi dat de Gouden Kooi aan andere landen verkocht wordt.
  Ik weet zeker dat het overal beter zal doen dan in Nederland aangezien je uitgesproken karakters nodig hebt voor dit programma, en in Nederland is zowiezo iedereen heel gereserveerd.

 64. Jan

  Eerlijk gezegd zie ik het verschil tussen DGK en BB niet, behalve dan dat de eerste jaren kan duren. Ik moet er wel bij zeggen dat ik DGK welgeteld 20 minuten heb gezien….

 65. [MikE]

  @Jan: Ik heb iets langer dan jou gekeken en ik moet zeggen dat ik wel een aantal verschillen opmerk:

  1) Het beeld ziet er geweldig uit, en voelt ook wel een beetje als een soap.
  2) In tegenstelling tot BB waar je vaak goodwill moet kweken om het eindbedrag te kunnen winnen, moet je bij DGK juist slim zijn en een spel spelen om het geld te kunnen winnen. Dat zorgt voor conflicten. Het ligt aan de karakters die je installeerd of het dan een ruige boel wordt, of dat ze het heel venijnig en slim tegen elkaar uitspelen.

  En nog wel een aantal meer, maar voor vandaag ben ik er even klaar mee;). Morgen weer een drukke dag.

 66. René[van Gee]

  @[MikE]

  [MikE] even in alle redelijkheid, waar basseer je jouw ideeën over mij nou eigenlijk op?

 67. Nico Niestijl

  De goudenkooi is een prima consept ,dat blijkt ook wel er is zelfs al een bod gedaan van de amerikanen klasse john.
  We hopen nog lang te kunnen genieten van jouw tv inzet.
  Is straks de goudenkooi ook op dvd te krijgen ??????
  Wij hebben een groot horeca centrum en praten daar om ook met veel mensen,wij horen alleen maar positive dingen.
  groeten nico niestijl
  http://www.de4jaargetijden.com

 68. vette shit

  amerika denemarken en belgie vet man

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.