The Unit volgende week donderdag bij RTL 5

De Amerikaanse actieserie The Unit is vanaf volgende week donderdag (25 januari) te zien bij RTL 5. In The Unit worden de belevenis- sen van een speciale anti-terrorisme eenheid gevolgd. Tijdens de geheime missies over de hele wereld riskeren deze mannen hun leven, terwijl hun vrouwen het thuisfront draaiende houden en de geheimen van hun echtgenoten veilig bewaren. Acteur Dennis Haysbert, bekend als President David Palmer uit de tv-serie 24, leidt de uitverkoren groep tijdens hun opdrachten in het ‘veld’.

In de eerste aflevering krijgt het elitekorps The Unit, bestaande uit ervaren en uiterst specialistische soldaten, versterking van nieuwkomer Bob Brown. Bij binnenkomst kan hij zich gelijk gereed maken voor een reddingsoperatie met zijn nieuwe collega’s. Een vliegtuig met Europese zakenlieden aan boord is gekaapt door terroristen.

Kim, de zwangere echtgenote van Bob, ervaart direct de vervelende consequenties van de baan van haar man. Molly, de vrouw van Unit-leider Jonas Blane, heeft de rol van ‘moeder overste’ op zich genomen voor alle Unit-vrouwen die altijd alleen thuis achterblijven. Zo ontfermt zij zich ook over Kim, die steeds meer begint te beseffen dat haar nieuwe leven behoorlijk wat aanpassingen met zich meebrengt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen