Cynthia Abma presenteert Vrienden houden huis

Geplaatst op ma 08 jan 2007 om 15:40

Actrice Cynthia Abma (foto) gaat het nieuwe RTL 5- programma Vrienden houden huis presenteren. Hierin zorgen vrienden van huiseigenaren voor een zeer hoognodige ommekeer in huis. Cynthia, onder andere bekend van De Erfenis en Luifel en Luifel, verrast vanaf zondag 28 januari aanstaan- de nietsvermoedende bewoners met de boodschap dat zij voorlopig hun huis niet kunnen betreden. Hun beste vrienden vinden het tijd worden voor verandering en bepalen welke nieuwe stijl het huis meekrijgt.

Terwijl Cynthia en de bewoners op een andere locatie via een monitor meekijken, zien zij hoe interieurdeskundige Monique van der Reijden (bekend van o.a. Yorin Design) twee ruimtes tot twee keer toe een metamorfose geeft. De vrienden voorzien Monique daarbij van de nodige informatie over de bewoners, zodat zij samen voor de beste inrichting kunnen kiezen. Wordt het metamorfose nummer één of kiezen ze voor de tweede inrichting. De bewoners zelf hebben er geen stem in, maar kijken zonder inspraak toe op de monitor. Weten de vrienden de juiste keuzes te maken?

Vrienden houden huis, waarin kijkers ook diverse tip meekrijgen, is vanaf zondag 28 januari acht weken lang tussen 19.00 en 19.30 uur te zien bij RTL 5.
13 Reacties op “Cynthia Abma presenteert Vrienden houden huis”


 1. René(van Gee)

  Cynthia is geweldig in die spotjes van dat elektriciteitsbedrijf als mevrouw nvan Stee.

 2. rens

  de RTL5 zondag ziet er dan als volgt uit:
  1700 RTL Tuinmagazine
  1800 RTL Woon & Klusmagazine
  1900 Vrienden Houden Hus
  1930 onbekend ( misschien een amerikaanse serie voorstel: Standoff (FOX)
  2030 CSI
  2130 Bones
  2230 RTL Travel’s Hotlist

 3. Bastiaan

  Ik ga niet kijken!

 4. Anoniem

  ?
  Is een Eyeworks-productie!

 5. marcel

  echt een bijna exacte kopie als die Woonprogramma’s van Net5! RTLKopie zullen we maar zeggen!

 6. rens

  het verschil met de woonprogramma’s van Net5 is dat dit programma wel gaat scoren.

 7. haha

  @marcel droom verder!

 8. Daan

  exacte kopie als…. hunk !?

 9. Daan

  en als Bas niet gaat kijken ga ik ook niet kijken ! Ha !

 10. Erelid

  Cynthia is zeer talentvol! Jaren sprak ze ons in Transavia toestellen toe met de bekende mededelingen over “riemen vast” enzo. Ik ben benieuwd of zij het als presentatrice het er net zogoed vanaf brengt als bij het acteren. Ik hoop het echt, want dan is er gelukkig weer eens een nieuw presentatietalent gekomen….

 11. jesse

  Ik vind het superleuk programm en juist door die vier methamorfoses is het niet saai én ik vind Monique van der Reijden een topper!!

 12. Elizabeth

  Hallo!! wat een top programma!
  helaas zie ik het vandaag voor het eerst! zelf heb ik een super mooi appartement gekocht met mijn vriend en zijn huisgenoot..wij hebben een zeer luxieur style… wij hebben onss huis zo laten verbouwen.. prachtig.. helaas zijn wij opgelicht en hebben we z’ on 40.000 euro verloren.. alsnog zinn wij zeer tevreden over het eind resultaat… aangezien onze smaak en budget… verdienen mijn huisgenoten, zeer zeker vrienden.. een complete metermafose..

  het zou ongelofeljk super zijn als ons dit mag overkomen…

  graag mailt u mij als u geintereseerd ben!

  bedankt !!!

  Elizabeth /
  venusminerva_e@hotmail.com

 13. alek vidakovic

  rtl5 niuwe rex
  beginen
  preesttred
  cynthina abma
  welcome troeg bij nederlandse tv zender,s
  preesttred
  veel
  succes

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.