SBS 6 komt met nieuw sterrenformat in 2007

SBS 6 wil in 2007 het nieuwe format So You Wannabe a Popstar op de buis brengen. In dit televisieprogramma wordt een tiental bekende Nederlanders omge- schoold tot popster. Bekende mannen en vrouwen, die niet bekend staan om hun zangkwaliteiten, gaan de strijd aan met elkaar om uit te maken wie van hen de beste popster is. Geholpen door pro- fessionele coaches zingen de BN’ers in een wekelijkse strijd live populaire nummers om de gunst van de kijker.

So You Wannabe a Popstar? wordt geproduceerd door tv-producent Eyeworks. De Nieuw-Zeelandse versie (foto) van de show is volgens SBS een groot succes. “Het Eyeworks-programma werd dit jaar genomineerd voor een Gouden Roos en inmiddels loopt er in Nieuw-Zeeland een tweede serie en geniet het programma veel interesse uit verschillende landen“, aldus een woordvoerder van de zender.

SBS 6-programmaleider Tina Nijkamp is erg enthousiast over het format van televisieproducent Eyeworks: “Het enorme succes van Sterren Dansen op het IJs laat zien dat de kijker behoefte heeft aan warme amusementshows en bekende artiesten met wie ze mee kunnen leven. So You Wannabe a Popstar? sluit perfect aan bij deze trend en is een familieprogramma pur sang.

Reinout Oerlemans van Eyeworks gelooft in het succes van het programma. “So You Wannabe a Popstar? heeft zich inmiddels bewezen in Nieuw-Zeeland en de nomi- natie voor de ‘Gouden Roos’ geeft aan dat het meteen is opgemerkt in de interna- tionale tv-wereld. De Nederlandse kijker zal massaal aan de buis gekluisterd zitten om hun favoriete BN’er omgetoverd te zien worden in échte zanger of zangeres.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen