Krabbé presenteert ‘Wie wordt de man van Froukje?’

Martijn Krabbé wordt de presentator van het nieuwe RTL 4-programma Wie wordt de man van Froukje?. In dit programma gaat Froukje de Both op zoek naar haar Ware Jacob. Krabbé begeleidt Froukje tijdens haar zoektocht naar een nieuwe vriend. “Wat voor mij eigenlijk de doorslag gaf was dat Froukje zelf de voorkeur had voor een presentator en dat ik dat was. En dat vond ik een hele eervolle zaak“, vertelt Martijn in RTL Boulevard. Froukje tekende onlangs een contract voor anderhalf jaar bij RTL 4. Dit is haar eerste klus voor de tv-zender.

Wie wordt de man van Froukje? is een amusementsprogramma, maar de actrice is wel serieus van plan een nieuwe vriend te vinden, vertelt zij. “Liefde laat zich niet dwingen, dat is duidelijk. Het is een tv-programma, maar de ondertoon is zeker serieus. Ik wil toch wel een volgende stap nemen in mijn leven. Het is niet omdat ik niet gelukkig ben met mezelf, ik voel me eigenlijk heel lekker in mijn vel zitten. Maar uiteindelijk vind ik het wel leuk als er ook een man in het plaatje komt.

Martijn Krabbé gaf onlangs aan te willen stoppen met In Holland staat een huis. “Het loopt al zo lang“, vertelde de presentator gisterenavond. “Dat wil helemaal niet zeggen dat ik het niet meer leuk vind om te doen, maar je moet toch ook proberen jezelf een beetje te vernieuwen in het leven. Wat ik heel leuk zou vinden is als we nog eens een special zouden doen of een kleine serie af en toe.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen