Urban Night bij BNN

BNN brengt vanavond de thema-avond ‘Urban Night’ op de buis bij Nederland 3. Op deze avond wordt de uitreiking van de Urban Awards uitgezonden en vertelt Ali B het leven van de straat in een registatie van zijn theatershow. De Urban Night begint om 20.30 uur met een registratie van de Urban Awards, die op woensdag 1 november in Rotterdam zijn uitgereikt. Bij dit event vielen in acht categorieën prijzen te verdienen. Zo nam Ziggi de award voor beste live-act mee naar huis.

Partysquad zegevierde in de categorie beste club DJ en veroverde Opgezwolle met het nummer Hoedenplank de prijs voor beste single. De awards werden uitgereikt door diverse BN-ers waaronder Yolanthe Cabau van Kasbergen, Curt Fortin en Fajah Lourens. In de tv-uitzending wordt bekend gemaakt wie met de award voor het beste album, de beste nieuwkomer, beste lyrics en beste video naar huis gaat.

MC Sranang host deze gruwelijke show waarbij de hele top van de Nederlandse urban scene aanwezig is”, aldus een woordvoerster van BNN. “Met de Urban Awards wil BNN de urban cultuur een breder podium geven en zo een bijdrage leveren aan de promotie van de Nederlandse urban scene.

Aansluitend zendt BNN van 21.15 uur tot 22.00 uur ‘Ali B vertelt het leven van de straat’ uit. In deze theatervoorstelling rapt Ali B over de lol en de stress in de portieken en de woede en de blijdschap onder het straatlantaarnlicht. Over zijn weg van het buurthuis naar de Ahoy’ en van Amsterdam Oost naar Hilversum. (Foto: Erik Keyzer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen