Renate Verbaan: ‘Wie is.. De Mol? was erg leuk’

RTL 5-presentatrice Renate Verbaan heeft veel plezier beleefd aan de opnames van het avontuurlijke AVRO-programma Wie is.. De Mol?, die in Thailand plaatsvonden. Op vrijdag 5 januari zendt AVRO om 20.30 uur de eerste aflevering uit van de nieuwe reeks. “Het was een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan“, vertelt Verbaan in Televizier. “Ik heb een paar mensen op een andere manier leren kennen.” Aan de nieuwe reeks doen opnieuw tien BN’ers mee.

Dj Paul Rabbering, actrice Eva van der Gucht, VARA-presentator Menno Bentveld, actrice Inge Ipenburg, BNN-er Sander Lantinga, actrice Liesbeth Kamerling, voormalig TMF-vj Renate Verbaan, cabaretier Alex Klaasen, actrice Nadja Hüpscher en scheidsrechter Dick Jol reisden voor de nieuwe reeks onder de leiding van Karel van de Graaf naar het warme Thailand. Verbaan: “Het was een gemeleerd gezelschap; alle takken van entertainment komen erin terug. Van enkele mensen vind ik het echt leuk dat ik ze heb leren kennen. Nee, ik noem geen namen.

Verbaan, die bij RTL 5 te zien is in de programma’s Beauty & de nerd en RTL Travel’s Hotlist, is blij dat ze de kans heeft gekregen om deel te nemen aan Wie is de Mol? “Het is een bijzondere ervaring om bloedfanatiek in een spel te zitten met mensen die je totaal niet kent. Als ik voorheen naar Wie is.. de Mol? keek, dacht ik vaak: daar zou ik best aan mee willen doen. En meteen daarachteraan: maar ja, wie kent mij nou? Daarom vind ik het een enorme eer dat ik ben gevraagd.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen