Reinout Oerlemans: ‘Ivo Niehe hele goede opvolger’

Reinout Oerlemans (foto) denkt dat het goed mogelijk is dat Ivo Niehe opnieuw de presentator wordt van de TROS TV Show. “Ik denk dat dat een hele, hele goede opvolger is“, aldus Reinout geheimzinnig in Boulevard. Vorig jaar verliet Niehe de TROS en nam Oerlemans de presentatie van de TV Show over. Oerlemans wil nu echter stoppen met de TV Show, omdat hij het te druk heeft met zijn bedrijf Eyeworks. Wanneer hij precies zal stoppen, weet Reinout nog niet.

Ivo Niehe vertelde vorige maand dat hij dolgraag weer op televisie wil. Op de vraag of Ivo de TV Show weer in zijn armen zou willen nemen, reageerde hij in eerste instantie ontwijkend. Daarna zei hij: “Ik kan niet veel anders op tv dan dat, dus het zal wel gegarandeerd zoiets worden als het doorgaat, wat er op gaat lijken.

Reinout Oerlemans benadrukte in RTL Boulevard dat hij wel gewoon blijft werken voor de TROS. “Ik zal niet stoppen met presenteren, ik zal niet stoppen bij de TROS. Ik heb daarvoor gekozen, zij hebben voor mij gekozen. Maar of ik de TV Show blijf doen, daar zijn we nu wel volop over in gesprek.

Volgens Boulevard-presentator Albert Verlinde lijkt het er overigens op dat de TV Show volgend seizoen op zoek moet naar een nieuw uitzendmoment. De TV Show is nu nog om de week te zien op de vrijdagavond van Nederland 1, afgewisseld met kijkcijferkanon Vermist. Maar daar komt nu mogelijk verandering in; volgens Verlinde zal Vermist vanaf januari wekelijks te zien zijn op Nederland 1. Welke consequentie dat precies zou hebben voor de TV Show, is momenteel nog onduidelijk.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen