TROS-voorzitter: ‘Lingo is niet te koop’

Het populaire woordspel Lingo is absoluut niet te koop. Dat meldt het ANP. RTL-programmadirecteur Bart in ’t Hout vertelde gisteren wel een plaatsje voor Lingo te willen inruimen op RTL 7. Goedkope pr, vindt TROS- voorzitter Karel van Doodewaerd deze uitspraak. “Leuk voor zijn publiciteit om nu in de discussie te springen. RTL richt zich namelijk totaal niet op het Lingo-publiek“, aldus Karel, die het spelletje graag dagelijks wil blijven uitzenden op Nederland 1.

Het is dus als kennissen die opscheppen dat ze dat dure kasteel wel hadden willen aanschaffen terwijl het net verkocht is. Maar ja, je scoort er kennelijk mee. Voor de duidelijkheid: wij willen Lingo niet kwijt en zullen zorgen dat dat ook niet gebeurt.

Ton F. van Dijk, netcoördinator van Nederland 1, denkt erover om Lingo te stoppen, omdat naar het woordspel vooral veel oudere mensen kijken. Van Dijk wil nu graag een ander spel uitzenden. Van Doodewaerd: “Van Dijk heeft geen alternatief en wij staan vierkant achter Lingo. Dus fans hoeven niet bang te zijn.(Foto: Gentle Look)

Lingo wordt gepresenteerd door Lucille Werner en is dagelijks te zien bij de TROS.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen