RTL 7 doet verslag van groot pokertoernooi

RTL 7 besteedt van 9 tot en met 12 november uitgebreid aandacht aan de Master Classics of Poker, het bekendste pokertoernooi in Europa. “Poker is enorm in opmars. De afgelopen jaren is de aandacht voor het kaartspel explosief toegeno- men“, aldus een woordvoerder van RTL 7. Het is de vijftiende keer dat de Master Classics Of Poker georganiseerd wordt. Het toernooi vindt plaats in Holland Casino in Amsterdam.

Tijdens het toernooi binden de beste pokerspelers uit de gehele wereld met elkaar de strijd aan, waaronder enkele Nederlanders. Vorig jaar bedroeg de totale prijzenpot bijna 2,5 miljoen euro. Zaterdag 11 november wordt volledig omgetoverd tot ‘poker night’. Dan wordt de film ‘Rounders’ uitgezonden. Hierin probeert de bekende acteur Matt Damon met poker de schulden van zijn beste vriend af te betalen. Ook onze eigen Famke Janssen laat in deze film haar pokerface zien.

De eerste uitzendingen van de Master Classics of Poker zijn op donderdag 9 november (tussen 23.25 en 00.30 uur) en op vrijdag 10 november (tussen 00.05 en 01.00 uur). Op zaterdagavond is het ‘Poker Night’ met om 20.30 uur de film Rounders en aansluitend tot 00.30 uur een verslag van het pokertoernooi. Op zondag 12 november is tussen 21.25 en 22.25 uur de laatste uitzending bij RTL 7.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen