Robert Jensen speelt Lingo

Robert Jensen heeft afgelopen dinsdag in zijn talkshow Jensen! de uitdaging van Lucille Werner aangenomen om vanavond het spelletje Lingo te komen spelen bij de TROS op Nederland 1. Lucille hoopt hiermee het jonge publiek van Jensen enthousiast te krijgen voor haar dagelijkse spelprogramma. In deze bijzondere aflevering nemen Robert en zijn side-kick Jan Paparazzi het op tegen twee speciale kandidaten. Studente Mariska (25) en buurtschoolwerker Annika (27) zijn echte Jensen-fans.

Afgelopen week is er veel commotie geweest rondom Lingo nadat de netcoördinator van Nederland 1, Ton F. van Dijk, had bevestigd dat het programma per 1 januari van de buis zou verdwijnen. De reden hiervoor is dat de gemiddeld hoge leeftijd van de Lingo-kijker niet meer past bij het nieuwe profiel van Nederland 1.

Na vele steunbetuigingen heeft de TROS met Ton F. van Dijk besloten door te gaan met Lingo, met de kanttekening dat het er gepoogd wordt ook een jonger publiek aan te spreken. “Met de deelname van Robert Jensen en Jan Paparazzi denkt Lucille Werner een eerste grote slag te kunnen slaan“, aldus een zegsvrouw van de TROS.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen