Natasia gaat niet uit De Gouden Kooi

Natasia stopt niet met haar deelname aan De Gouden Kooi. Dat vertelde de omstreden deel- neemster uit het Talpa-programma gisteren in RTL Boulevard. Q-music-dj Jeroen van Inkel heeft Natasia vrijdagochtend aangeboden de villa te verlaten. De radiozender wil haar complete inleg (10.000 euro) betalen en haar helpen een goede baan te vinden. “Ik wil me niet met de zaak bemoeien, maar ik kan me voorstellen dat Natasia inmiddels op haar besluit zou willen terugkomen en weer lekker naar haar eigen huis en vooral haar kinderen terug zou willen“, liet Jeroen van Inkel weten.

Natasia is echter niet van plan om de luxe villa te verlaten. “Nee, ik ga niet voor die 10.000 euro eruit“, aldus Natasia. “Voor mij is het wel niks. En waarom is het niks? Ik heb natuurlijk krom moeten liggen om het voor elkaar te krijgen om hier naar toe te komen en om hier aan mee te kunnen werken. Maar als je 10.000 euro in een weegschaaltje legt en kijkt wat ik hier kan bereiken, dan is die 10.000 euro echt helemaal niks. Enerzijds is het heel erg lief, anderzijds is het natuurlijk wel een beetje respectloos, want hij zet me echt neer als één of andere chick die zomaar een stap heeft genomen zonder na te denken en dat is dus gewoon niet zo.

Ze heeft wel serieus over het aanbod van Van Inkel nagedacht. “Hij is een hele goede papa zonder meer, maar ik ben ook een hele goede mama, dus kom maar op met je centen. Omhoog en dan ga ik nadenken.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen