Willie Wartaal krijgt eigen talkshow

Willie Wartaal, bekend van het raptrio De Jeugd van Tegenwoordig, is vanaf vrijdag 6 oktober van 23.40 uur tot 00.05 uur bij BNN op Nederland 3 te zien in zijn eigen wekelijkse talkshow Wartaal. “Rondrijdend op een golfkarretje doet Willie Wartaal verschillende sets aan, die stuk voor stuk een knipoog zijn naar diverse tv-genres“, legt een woordvoerder van de jongerenomroep uit.

Muziek, dating, kunst, columns, sport en diepte-interview krijgen bij Willie een totaal andere betekenis. Hij gaat op geheel eigen wijze in discussie met zeer uiteenlopende gasten, van cabaretiers tot politici en muzikanten. Geen gelikte studio’s, discotrappen en klapvee op de tribunes, maar TV zoals je het nooit ziet: een oude loods en een mobiel publiek dat meeloopt van set naar set. Geen applausmachine, maar toeschouwers die zelf wel bepalen of iemand de moeite waard is om voor te klappen.

De 23-jarige Willie Wartaal (ook bekend als Olicio KoBoi Moderno, kortweg Ollie) is lid van de rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig. Vanaf vanavond (8 september) zendt BNN een vierdelige real-life soap uit waarin precies te zien is wat het trio meemaakt. Aansluitend op de laatste aflevering van ‘De Jeugd van Tegenwoordig op hun Best’ begint Willie met zijn talkshow, op vrijdag 6 oktober om 23.40 uur op 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen