Sara Kroos stopt met De Lama’s

Geplaatst op Thu 14 Sep 2006 om 14:11Sara Kroos stopt met het BNN- programma De Lama’s. Dat maakte de cabaretière gisterenavond bekend in het praatprogramma Pauw en Witteman. “Ik ga er mee stoppen om meerdere redenen“, aldus Sara Kroos. “Maar de hoofdreden is dat het mooi geweest is. Mijn grootste liefde is het theater en daar hoor ik ook echt thuis en daar kan ik veel meer van mezelf in kwijt.(Foto: Erik Keyzer)

Het is niet de reden dat ik weg ga, maar het blijft een heikele kwestie om als vrouw tussen komische mannen te staan“, vervolgt de 25-jarige cabaretière. “Het format van De Lama’s is gericht op scoren en snel zijn en heeft verder geen diepere betekenis. Dat is heel leuk, maar in het format blijk ik steeds minder te passen, omdat ik meer wil zeggen en langer de tijd wil hebben om iets uit te werken.


31 Reacties op “Sara Kroos stopt met De Lama’s”


 1. min6

  Ik raad iedereen aan Sara’s optreden in Pauw & Witteman nog eens te bekijken. In het kader van de beeldvorming omtrent dit ‘talent’ is het niet te missen kost, en de stortvloed aan reacties die Sara’s gastenboek vandaag te verwerken heeft gekregen lijkt me zelfs meer nieuwswaarde hebben dan het feit dat mevrouw uit dat flauwekulprogramma De Lama’s is geschopt.

 2. Wally

  Mevrouw Kroos deed vreselijk maar tevergeefs haar best om de leukste bij P&W te zijn. Aandoenlijk hoe zij volkomen door haar medegasten werd genegeerd.

 3. Erik

  Zeker al mevrouw Kroos door humorloze opmerkingen een leuk programma weet te verpesten.

 4. René [van Gee]

  Een talentloos wijf en inderdaad Wally, volkomen genegeerd.
  |Nu kunnen de Lama’s alleen maar leuker worden, maar kan ook stoppen want het loopt al te lang.

 5. DEN V

  Ik kan er niet mee zitten dat ze er mee stopt.
  Ik vind het wel jammer dat Arie dit seizoen zo weinig te bewonderen is bij De Lama’s.
  Ik vind vrouwen in het algemeen veel minder grappig als mannen in het theater.

 6. Joost

  Wat zal het pijnlijk zijn voor mevrouw Kroos om alle negatieve reacties op haar eigen website te lezen.

 7. Ricki Lake

  @Rene
  Mensen zoals jij die een publieke functie bekleden of bekleed hebben, zouden zich in wat beschaafdere taal dienen uit te laten, ook al is deze publieke functie in een gierput zoals Almere.

 8. Yamaha

  Wat ging dat mens onderuit bij P & W, zat ongelofelijk onnozel te doen en voor de andere gasten was ze niks meer dan lucht…..pijnlijke vertoning!

 9. Jordy de Mol

  Jammer voor Sara, maar bij de Lama’s doet zij vaak hetzelfde. Eigenlijk door alleen echt heeeeel hard en daarmee soms respectloos uit de hoek te komen krijgt ze lachers op haar hand. Toch is echt niet talentloos, hoor!

 10. Mark

  De enige reden dat ze bij de Lama’s mocht, was dat ze daar desperate op zoek waren naar een vrouw in het geheel… onnodig, ik vond de promo met haar vervanger Edo Brunner nu al leuker dan het complete euvre van mevrouw Kroos.

  Succes met je volkstuin Sara!

 11. René [van Gee]

  @Ricki Lake

  O dus jij voelt je verheven boven anderen? Mooi is dat zeg.
  Enneh wat die pb functie betreft daar weet je niets van dus let vooral op jezelf en laat mij met rust.

 12. Marie-Claire Sanders

  Maar ik weet het wel:
  http://www.leefbaaralmere.info/index.dommerenevangellekom.htm

 13. Chiel

  Hoevaak is die site wel niet gelinkt hier :D

 14. René [van Gee]

  @Chiel

  Ja en ze weten niet eens wat ze linken die sukkels. Het zegt meer over die gasten die linken dan over mijn persoon. :P
  Erg lachwekkend, maar ja dat is het risico wals je onder je eigen indentiteit op internet zit. Terwijl diegene die linken naar duistere sites over mij niet zixh verschuilen achter allerlei indentiteiten.

 15. Ricki Lake

  Dat Sara Kroos nu overal wordt ondergeplast is niet meer dan terecht. Haar optreden was beneden alle peil, en zij dient afgeserveerd te worden. Er hangen momenteel teveel wannabe’s rond in TV-land die denken dat ze leuk en/of sympatiek en/of getalenteerd zijn. Dat is het resultaat van een paar jaar BigBrother and Idols-achtige programma’s. De gewone man moet blijven waar hij hoort: onder z’n steen !

 16. Marie-Claire Sanders

  http://www.dial.nl/politici2002/la_r_van_gellekom.html

 17. Bart

  Het was stuitend om te zien hoe zij in P&W Johan Vlemmix volkomen belachtelijk maakte. Nou heeft Vlemmix zeer zeker een klap van de molen gehad, maar de manier waarop zij hem behandelde was onbeschoft hard.

 18. Joost

  @ Bart. Heb het net nog even gekeken op internet. Het was inderdaad bespottelijk, het gedrag van Sara Kroos. Vervelend mens.

 19. Chiel

  In d’r eigen show was ze wel leuk, best grof, maar wel leuk.
  Heb het program wel opgenomen, zal het morgen eens terugkijken :)

 20. Kay

  Ik vind haar normaal wel leuk in de Lama’s. Grappiger eigenlijk als die mannen. Maar gisteren was ze echt vreemd. Oh ja, ze ziet er niet als 25 uit.

 21. Theo

  Het optreden van Sara Kroos gisteravond bij Pauw en Witteman heeft nogal wat kijkers het bloed onder de nagels vandaan gehaald. Het voormalig Lama sterretje viel op doordat zij te pas en te onpas door de andere gasten liep heen te kleppen in een poging aandacht te trekken. Stuitend was het toen Kroos probeerde dorpsgek Johan Vlemmix neer te halen. Voor het eerst voelden wij sympathie voor Vlemmix, hetgeen voldoende zegt over het gedrag van Kroos. Blijkbaar ergerden de gastheren zich ook aan de omhoog gevallen cabaretierre, want toen zij op een gegeven moment vroeg: “Zal ik maar vertrekken?? antwoorden zowel Pauw als Witteman net iets te snel met een volmondig JA. Enfin, Kroos vertrok natuurlijk niet en na afloop bleef het nog lang onrustig in haar gastenboek. Kroos houdt echter niet van kritiek en is vannacht aan het Jorissen geslagen. Gelukkig was Wim Heesterbeek zo attent even wat screenshotjes te maken. Kroos zelf wil er geen woord meer over vuil maken: “Ik zal verder niet ingaan op deze uitzending of de felle reacties/verwensingen hierna. Liefs en groet, Sara.?

  Bron: Steengijl ………..sorry …Geen Stijl

 22. Jordy II

  Wat een dom wijf zeg. Ik kijk nu even de uitzending na. Gelukkig wordt er niet te veel op haar gereageert, dat heeft haar een leuk gevoel moeten geven.. alhoewel, dat zal ze wel gewend zijn. Dat rare aandachtstrekkerige gelach en opmerkingen. Bah. Ik draag nu voor de zekerheid een paar eieren bij me, want naast Jody Bernal verdient dat gekke wijf ze ook!

 23. Kokstra

  Mooi, opgerot staat netjes! Gisteren bij P&W was idd erg beschamend…

 24. Jacques Happe

  Open brief aan Sara Kroos:

  Beste Sara,

  Wat ben jij een vervelende, nare, met zichzelf ingenomen vrouw! Ik kende je niet toen ik je bij Pauw & Witteman zag zitten. En toen ik je je verhaal zag doen over je nare (?) ervaring met je oom, kreeg ik zowaar enige sympathie voor je. Maar daarna ging je je heel vervelend gedragen. Je moest en zou de belangrijkste gast zijn van de avond. Dat je dit niet was en eigenlijk alleen maar buitengewoon irritant, had je waarschijnlijk niet eens door. Want je ging maar door en door en door. De geest was uit de fles en je dacht nu een podium te hebben om je eens te profilereren. Nou, meid, dat heb je gedaan. Wat een vertoning. Wat ik dus niet snap, behalve dat je iedere serieuze conversatie tussen anderen moet ‘opleuken’ met jouw ‘grappen’, was dat je meneer Vlemminx probeerde onderuit te halen. Johan Vlemminx, de pias van de Nederlandse entertainment industrie komt met een bekentenis, net zoals jij dat ooit deed. Een moeilijk moment voor hem, dat gaf hij heel duidelijk aan. En wat doe jij? Jij die zelf dweepte met de sympathie van de kijker en de andere gasten en de beide presentatoren, wat doe jij: je maakt hem belachelijk. Bij alles wat Vlemminx zei, probeerde jij hem onderuit te halen! Wat heb je je daarmee dan ongelooflijk gediskwalificeerd als een zeikwijf. Je bent een egoïstisch naarling, een betweter, kortom, een zeikwijf. Ik heb je nooit eerder gezien en wil je ook nooit meer zien. Ik geloof je ‘nare’ verhaal dus ook niet meer. Ik geloof dat je het verzonnen hebt, enkel en alleen om in het middelpunt van de belangstelling te mogen en kunnen staan. Zo’n verschrikkelijk vervelend naar mens ben je. Heb je nog meer nodig, dan ben ik bereid om je ook nog eens persoonlijk te vertellen wat ik van je vind. Want dat verdien je. Een persoonlijke aanval recht in je gezicht. Niet via een anonieme website, maar gewoon face to face. Je bent naar, heel erg naar…

  Jacques Happe

 25. ome H

  10 met een griffel Jacques!!

 26. jannet

  Ik ben het met iedereen hierboven eens die zegt dat het een walgelijke vertoning was van Sara Moos. Dat Pauw en Witteman niet ingegrepen hebben vond ik ronduit slecht. Hadden ze haar maar terecht gewezen. Nu denkt ze misschien nog dat ze erg gevat en leuk was, terwijl het gewoon onbeschoft was en het getuigde van weinig respect t.o.v. medegasten.

  jannet

 27. David

  Ik denk dat ze dat, getuige haar website, wel doorheeft. Wel jammer dat alle berichten van gisternacht zijn weggehaald, behalve 3 positieve. En bovendien, het is een volwassen vrouw (daar moet ze voor doorgaan tenminste), en die hoeft niet als een kleuter behandeld te worden door P&W. Helaas gedraagt zij zich wel als een kleuter, wat meer over drzelf zegt dan over P&W. Het was een diep trieste en tenenkrommende vertoning gister…

 28. René [van Gee]

  @David

  Ik heb het gezien en het was tenenkrommend. Die vrouw is een belediging voor de westerse beschaving.

 29. Joris

  En het vreemde is natuurlijk dat ze eerder in de uitzending zei geen grapjes te maken om het grapjes maken (zelfs de reden dat ze weg is gegaan bij de Lama’s!). En wat doet mevrouw….

 30. Gerrit

  NOOOOO…….. Ben superfan van de Lama’s echt topprogramma!!! Heel erg jammer dat ze weg gaat ze was altijd superleuk en juist omdat ze een vrouw is maakte dat het nog leuker hoop dat ze kan worden varvangen door iemand liefst ook een vrouw……Sara veel suc-6 met alles wat je nu gaat doen enb ik blijf c-ker de lama’s kijken! :D

 31. leonie broeder

  weet iemand in welke aflevering ze afscheid neemt. wie is dan de gastlama?? ik heb hem 1 x gezien maar kan met niet meer vinden

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.