Mariska Hulscher en Albert Verlinde gaan in gesprek

Mariska Hulscher en Albert Verlinde gaan binnenkort met elkaar in gesprek. Dat bevestigden de twee gisterenavond in RTL Boulevard. Verlinde maakte de tv-presentatrice in zijn programma uit voor hoer. RTL-directeur Fons van Westerloo ontving daarop een brief van de advocaat van Hulscher, waarin werd geëist dat Verlinde publiekelijk afstand zou nemen van zijn gedane uitspraken in RTL Boulevard.

Van Westerloo gaf recentelijk echter aan dat hij het laat uitkomen op een rechtszaak. Maar of die er komt, valt te betwijfelen. Hulscher en Verlinde zijn namelijk weer ‘on speaking terms’. “De afgelopen tijd heb ik al wat vaker contact met haar gehad, omdat we toch vonden dat we moesten uitspreken wat er de afgelopen tijd gebeurd is“, aldus Verlinde. “Binnenkort zien we elkaar weer en of er dan nog een hele rechtszaak komt, dat wachten we maar even af.

Hulscher wilde in RTL Boulevard niet zeggen of de gang naar de rechter van de baan is. “Dat vind ik nou niet echt gepast om dat voor een miljoenenpubliek te vertellen. We gaan in ieder geval praten“, was het enige wat Mariska over de kwestie wilde zeggen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen