RTL 5 met nieuw tuinprogramma

RTL 5 start aanstaande zondag met het nieuwe programma RTL Tuin Magazine, geheel gericht op alles wat met tuinen te maken heeft. Hovenier Jurgen Smit, afgelopen seizoen nog tuinexpert in het programma Thuis In Nederland, en Evelyne Struik (ex-6Pack en Yorin Entertainment) helpen 39 afleveringen lang tuineigenaren om van hun eigen achtertuin een paradijs te maken. Samen met Jurgen’s rechterhand hovenier Raymond de Moes bespreken zij herkenbare problemen in de tuin, geven zij praktische tips en zorgen ze voor opknapbeurten van achtertuinen en stadstuintjes.

In elke aflevering schiet het team een tuineigenaar te hulp en maken zij samen iets moois van de tuin. Naast de klus pakt Jurgen wekelijks zijn bus vol gereedschappen, potgronden, meststoffen, beitsen en bestrijdingsmiddelen om problemen op tuingebied in heel Nederland op te lossen. Het programma is vanaf zondag 3 september wekelijks te zien tussen 17.00 en 17.55 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen