Jubileumuitreiking ‘Voetballer van het jaar’ terug bij TROS

De TROS zendt op maandag 28 augustus live de jubileumuitreiking van de gouden schoen aan de Voetballer van het Jaar uit. Dit jaar is Dirk Kuijt de gelukkige. De zilveren schoen gaat naar Phillip Cocu (PSV) en brons is er voor Tim de Cler (AZ). Ze krijgen de prijs uit handen van bijzondere gasten. Vanwege het 25-jarig jubileum worden ook alle voorgangers van Kuijt gehuldigd. Zo worden onder anderen Johan Cruijff, Danny Blind, Edwin van der Sar, Marc Overmars en Jaap Stam tijdens de uitzending in het zonnetje gezet.

Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Gouden Kaart aan de beste scheidsrechter van het jaar. Die eer valt Roelof Luinge te beurt. Daarnaast wordt voor de tweede keer de Gouden Leeuw, een oeuvreprijs, uitgereikt. Vorig jaar was Rinus Michels

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen