Boer zoekt vrouw wordt ‘intiemer’

Het tweede seizoen van Boer zoekt vrouw wordt ‘intiemer’. Dat vertelt KRO-presentatrice Yvon Jaspers vandaag in het Algemeen Dagblad. “Ik was eerst bang dat de tweede reeks van Boer zoekt vrouw een slap aftreksel zou worden van de eerste“, vertelt de presentatrice over de kijkcijferhit. “Maar het wordt nog intiemer, nog diepgaander, nog verrassender”, belooft Yvon Jaspers in de krant.

De KRO-presentatrice vervolgt: “Vooral omdat we minder hoeven te focussen op het agrarische leven. Het koeien melken kennen de mensen nou wel.

Behalve Boer zoekt vrouw maakte ze ook een nieuwe reeks van Wonderen bestaan, is ze komende maand gasthoofdredacteur van het blad Kinderen en volgt in het najaar het nieuwe programma Nederland te koop. Tussendoor doet ze ook nog een klus voor BNN. Maar wat precies, dat mag ze niet zeggen van de jongerenzender. “Al tijdens mijn zwangerschap zijn we begonnen met het maken van een haalbaar opnameschema voor de tweede reeks van Boer zoekt vrouw. De rest van de ploeg snapt dat ik niet vijf maanden lang zeven dagen per week kan werken. Maar je moet zelf ook flexibel zijn. Twee of drie dagen per week werken is bij tv gewoon niet mogelijk. Daarbij komt, ik wilde Boer zoekt vrouw niet uit handen geven. Het is heel erg mijn programma. Maar het is zwaar. Als ik vorig seizoen eindelijk thuis was, kon ik even lekker bijkomen. Nu ben je mama. Maar het is ook heel leuk om te kunnen denken: straks ga ik lekker naar huis, waar die wolk ligt te slapen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen