BNN met satirische popquiz

BNN gaat een Nederlandse versie van de satirische popquiz Never Mind The Buzzcocks (foto) maken. Het is nog niet bekend welke titel de Nederlandse versie krijgt en wanneer het programma bij BNN wordt uitgezonden. Never Mind The Buzzcocks is een komische quizshow met popmuziek als thema. De titel is een combinatie van de titel van Never Mind The Bollocks van The Sex Pistols en The Buzzcocks, een andere Britse punkgroep uit de jaren ’70. Het programma is begonnen in 1996 en op dit moment loopt het 18e seizoen op BBC2.

Inmiddels zijn er al meer dan 160 afleveringen van Never Mind the Buzzcocks uitgezonden en is er zowel een Amerikaanse versie, Happy Hour, als een Australische versie, Spicks and Specks gemaakt.

Voor BNN is het een logische stap om een Nederlandse variant van dit programma te maken en uit te zenden: We houden immers van muziek én van humor“, aldus een woordvoerder van de omroep. Op dit moment is BNN in samenwerking met producent Blue Circle druk bezig met de voorbereiding van de Nederlandse versie. Zo wordt er druk gezocht naar de juiste panelleden en spellen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen