VARA herhaalt Rudi Carell-show

De VARA herhaalt vanavond op Nederland 3 de Rudi Carrell-show uit 1964 waarin onder meer een optreden van Esther Ofarim als zeemeer- min te zien was. De show werd op het Gouden Roos Festival in Montreux destijds bekroond met een Zilveren Roos. Het programma wordt tussen 22.45 en 23.30 uur uitgezonden door de omroep.

De TROS zendt vanavond (21.40 uur op Nederland 2) een herhaling uit van de TV Show waarin Ivo Niehe op bezoek gaat bij Rudi Carrell. In verband met het overlijden van de showmaster brengt de omroep het programma uit 2001 opnieuw op het scherm. Niehe bezocht Carrell op diens landgoed bij Bremen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen