‘Shouf Shouf! de serie 2’ volgend jaar bij de VARA

De VARA gaat het tweede deel van de komedieserie Shouf Shouf! de serie begin 2007 uitzenden op Nederland 3. Vanaf volgende week beginnen de opnamen van de serie. Dit jaar werd Shouf Shouf! de serie uitgezonden; dat was het vervolg op de speelfilm Shouf Shouf Habibi. In Shouf Shouf! de serie 2 draait het wederom om Ap en zijn vrienden.

Het grote verschil met de film en de eerste serie is dat Ap nu echt serieus is geworden. Hij heeft een caf overgenomen en werkt aan zijn carrire. Zijn vrienden Rachid, Mussi, Robbie en Samira vinden het maar niets en blijven hun eigen ding doen. Dit verloopt niet altijd zonder problemen.Serie 2 wordt deels geregisseerd door Tim Oliehoek (Vet Hard, Shouf Shouf! de serie) en deels door Albert Jan van Rees (De Band, Daar Vliegende Panters).

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Heeft Matthijs van Nieuwkerk de piek van zijn carrière al bereikt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen