MAX zendt laatste beelden Rudi Carrell uit

Omroep MAX zendt vanavond rond 21.00 uur op Nederland 1 het laatste tv-interview uit dat de vrijdag overleden showmaster Rudi Carrell (71) heeft gegeven. De documen- taire Rudi Carrell, afscheid van een showmaster werd twee weken geleden afgerond. Ook de TROS en VARA staan stil bij zijn overlijden.

In de documentaire Rudi Carrell, afscheid van een showmaster, zijn de allerlaatste beelden te zien die van hem werden gemaakt. Carrell liet zich filmen op zijn landgoed. Aan de hand van herinneringen en anekdotes van familieleden, vrienden en collega

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen