Invasion van start bij Veronica

Veronica zendt vanaf vanavond wekelijks dubbele afleveringen uit van de mysterieuze Amerikaanse serie Invasion. Deze serie speelt zich af in een dorp vlakbij de Everglades in Florida. Het dorp wordt geteisterd door een verwoestende storm. Na de hevige orkaan is het rustige dorp niet meer wat het geweest is. Parkwachter Ranger Russell gaat tot het uiterste om het dorp en zijn familie te beschermen tegen de gevolgen van de storm. Tijdens de storm beweert zijn dochter mysterieuze lichten te hebben gezien vlakbij het water.

Eerst gelooft hij het niet, maar later begint hij toch te twijfelen of het misschien toch waar is nadat zijn vermiste ex-vrouw naakt opduikt en niets meer weet van de storm. Is de storm een natuurlijke ramp of zit er misschien toch meer achter? Terwijl de rest van het dorp langzaam de draad weer oppakt na de storm gaat Russel op onderzoek uit naar de vreemde gebeurtenissen in de nieuwe televisie-serie.

Invasion is vanavond vanaf 20.30 uur te zien bij Veronica. In Amerika kwam er in mei van dit jaar een einde aan de serie. Na 22 afleveringen besloot de Amerikaanse zender ABC de stekker uit de serie te trekken in verband met teleurstellende kijkcijfers. Ondanks de lead-in van het zeer goed bekeken Lost, zakte het aantal kijkers van Invasion van zeventien miljoen naar zo’n negen miljoen kijkers.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen