TROS met ‘Asiel 5-daagse’

TROS-presentatrice Angela Esajas, winnares van het programma Superster, zal vijf avonden lang samen met dierenvriend Martin Gaus proberen om voor zoveel mogelijk huisdieren een nieuw baasje te vinden in het nieuwe programma TROS Asiel 5-daagse. De dierenasiels puilen uit met huisdieren die bijvoorbeeld op straat zijn gezet door hun baasje, die aan zijn komen lopen of waarvoor een gezin niet meer kan zorgen. Angela en Martin gaan op zoek naar een nieuw baasje.

In deze marathonweek hoopt de TROS 25 dieren per dag aan een nieuw, liefdevol huis te helpen. Het programma zal vanaf maandag 26 juni een week lang te zien zijn rond 19.05 uur op Nederland 2. Op het terras van de TROS schuiven verschillende dierenasiels uit het hele land aan met een aantal van hun dieren. Kijkers kunnen direct reageren via het landelijke telefoonnummer van de Dierenbescherming en hun nieuwe huisdier ophalen in het asiel ergens in Nederland.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen