The Bold and The Beautiful naar SBS 6

SBS 6 heeft de uitzendrechten van de goed bekeken Amerikaanse soap The Bold and The Beautiful weten te bemachtigen. The Bold zal vanaf januari 2007 op werkdagen in de vooravond op SBS 6 te zien zijn. “The Bold and The Beautiful is de meest bekeken soap in de wereld. In meer dan 100 landen volgen kijkers dagelijks de verwikkelingen rond de families Forrester en Spectra“, aldus een woordvoerster van SBS 6.

Tot nu toe is The Bold and The Beautiful in Nederland te zien op RTL 4, die de serie vanaf haar oprichting heeft uitgezonden. Gezien het succes van de serie en de strijd om de kijker in de vooravond, hebben de afgelopen maanden meerdere partijen, waaronder RTL 4 en Talpa, geprobeerd de rechten van The Bold and The Beautiful te veroveren. Die strijd is nu in het voordeel van SBS 6 beslecht.Voor SBS 6 betekent de komst van The Bold and The Beautiful een versterking van de vooravond, aldus de woordvoerster. “De afgelopen jaren trok de serie in Nederland dagelijks zo

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen